Sony XBR-X900C – Sony´s nye TV er tyndere end en smartphone

thumb Sony-XBR-X900C

Sony´s tyndeste TV til dato kører Android TV OS. 

CES 2015 er i gang og Sony, der som bekendt er kendt for deres Bravia-TV, har annonceret at hele deres 2015 Bravia-linje vil komme med Android TV OS.

At Sony bruger Android TV er ikke noget nyt, men at èn af verdens største producenter af fjernsyn melder ud at hele deres 2015 serie af Bravia-produkter vil have Android TV installeret, det er virkelig stort, ikke mindst for Google.

X900C er navnet på flagskibs-serien der består af et 55″, et 65″, og X910C, et 75″ TV, der alle har Sony´s nye X1 billedprocessor og 4K, samt selvfølgelig Android TV der forøger funktionaliteten imellem TV og mobilen.

Der er tale om Android 5.0 Lollipop og det er muligt at kontrollere fjernsynet med stemmekommandoer, ganske som du kender det fra Google Now, og tjenester som “Music Unlimited” og “Video Unlimited” vil blive tilgængeligt.

 – Sony lancerer Smartwatch 3 i rustfrit stål samt muligheden for at bruge 24 mm remme

Det mest imponerende ved den nye serie af Bravia-TV´er er dog ikke at de kommer med Android TV, men at de på det tyndeste sted kun måler 4.7 mm i tykkelsen, hvilket er tyndere end både Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact.

Den nye serie vil blive tilgængelig i løbet af foråret 2015.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email