Får HTC M8 (HTC One 2) dobbelt kamera-sensor?

thumb HTC-M8-dual-camera-case

Nye rygter og et par billeder af covers til den kommende HTC M8 aka HTC One 2, medvirker til at det godt kunne se ud til at HTC M8 kommer med dobbelt kamera-sensor.

Alt imens at endnu ikke lancerede smartphones som Samsung Galaxy S5 og Sony Sirius fylder forsiderne på diverse techmedier, er  det lidt som om at HTC M8 er gået lidt i glemmebogen, så det er på tide at få hukommelsen frisket lidt op med lidt godt nyt angående HTC`s næste flagskib.

Nye billeder er nemlig dukket op og de viser tydeligt at covers beregnet til HTC M8 har et ekstra hul til en ekstra sensor i forhold til sidste års HTC One.

Nogle af rygterne går også på at det ekstra hul i coveret er til en fingeraftrykslæser som den større HTC One Max har på bagsiden.

 – HTC mobiler får Google Drev tilbud

HTC One 2 (HTC M8) bliver HTC`s topmodel 2014, og trods at næsten samtlige anmeldere verden over (os inkl) roste HTC One til skyerne har salget været yderst skuffende og HTC har ikke solgt det de regnede med.

 – Anmeldelse af HTC One

Derudover forlod flere øverstsstående firmaet sidste år, i Amerika blev 20% af HTC`s medarbejdere fyret, og som om at det ikke skulle give nok dårlig omtale, så var der også en gruppe designere der blev fængslet for tyveri ved HTC.

Alt i alt ser økonomien ikke godt ud og om HTC M8 kan vende skuden for HTC må tiden vise, vi glæder os ihvertfald til at se hvad HTC har at byde på når de i løbet af de næste måneder lancerer HTC M8. 

Kilde og kilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email