Her er specifikationerne på Sony Sirius

thumb Sony-D6503-Leak 4-640x473

Specifikationerne på den endnu ikke annoncerede Sony “Sirius” D6503, er blevet afsløret via screenshots og leaks.

I løbet af weekenden blev billeder af Sony Sirius lækket, og nu ser det ud til at specifikationerne også er blevet det. 

Screenshottet længere nede i artiklen afslører nogle af specifikationerne, og ifølge Xperia blog er det bekræftet at vi snakker en high-end topmodel med 3 GB RAM, en 2.3 GHz quadcore processor (Qualcomm MSM8974AB chip), Adreno 330 til at klare grafikken, og Android 4.4 Kitkat.

Skærmen er på 5.2″ og i fuld HD (1080p), og som i kan se billedet herunder er skærmen 4.86″ hvilket svarer til skærmen uden touchpanelet. Som nogle af jer måske husker fra anmeldelser af f.eks Xperia Z og Xperia Z1, så er touch-knapperne placeret nederst på skærmen og optager på den måde en lille del af skærmen når du ikke ser film eller spiller.

Den har ydermere et 20.7 MP kamera bagpå og et 2.1 MP MP kamera foran.

Billederne er fra en ældre build med Android 4.3, men Sony Sirius vil altså ifølge kilden blive lanceret med Android 4.4 fra starten.

Hvornår Sony selv officielt lancerer Sirius (D6503) vides ikke, men måske at det prlige MWC som bliver afholdt i februar kunne være et godt bud.

 

 

(4) kommentarer
  1. er rigtig godt og grundig glad for min xperias z1 men min hånd er ikke så stor så xperia z1 compact er nu tiltrækkende…hmm..gad vide om manden i huset går med til det 😛

  2. Der står på et af billederne at det 2.1 megapixel kamera sidder foran og ikke bag på som i skriver.

    Og en taste fejl i skriver nagpå

Skriv kommentar
account_circle
email