Er dette efterfølgeren til Sony Xperia Z1?

thumb Sony-D6503-Leak 4-640x473

En kommende smartphone fra Sony, D6503, ses muligvis på nogle billeder der er blevet lækket på nettet.

Altid dejligt når der fra ugens første dag er læk af nye produkter, og denne gang er der tale om Sony D6503, der ifølge et medlem fra XDA er afbilledet her i artiklen.

Ligheden med den originale Xperia Z1 kan ses tydeligt, men bezel (kanten) rundt om skærmen er noget tyndere på denne her model, så det kunne betyde at skærmen er blevet en anelse større, måske 5.2″ som også LG G2 har.

Netop den tykke kant har været noget af det som brugerne har kritiseret ved Xperia Z1, og i forhold til en skærmstørrelse på 5″ er det da også en ret stor smartphone set i forhold til andre smartphones med samme størrelse skærm.

Det ændrer dog ikke på at vi kårede den som den lækreste smartphone vi havde testet.

I bunden (se billederne) har den kommende model 3 huller som højtaler i forhold til Z1 der har en lang højtaler, men ellers ser det ud til at både tænd7sluk, den dedikerede kameraknap, Jackstikket, og LED er placeret samme sted som på forgængeren.

Der er ingen information om specifikationerne endnu, ud over at den kører Android 4.3, så om den har et 20,7 MP kamera som Z1 er uvist, men det menes der rundt om at den har.

Sony annoncerede i forrige uge på årets CES messe i Las Vegas en mindre udgave af Xperia Z1 til dem der synes at en 5″ skærm er lige i overkanten.

 – Sony Xperia Z1 Compact dansk pris og tilgængelighed

Synes du derimod at en 5″ skærm er for lille har Sony også dækket sig ind der med Xperia Z Ultra.

 

 

Kilde  

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email