HTC mobiler får Google Drev tilbud

Udvalgte HTC Android mobiler kan få henholdsvis 50 og 25 GB plads i to på Google Drev.

Google skriver på deres blog at HTC One Max ejere kan få 50 GB på Google Drev i 2 år, og ejere af en HTC One kan efter opdateringen til Android 4.3 (og HTC Sense 5.5) åbne Google Drev på mobilen og erhverve sig 25 GB i 2 år.

Da vi ikke officielt ved hvilke andre 2013 HTC mobiler der vil modtage opdateringen til Android 4.3 må vi gætte lidt, og  mit bedste bud er at du ihvertfald også kan glæde dig over tilbuddet hvis du sidder med en HTC One Mini.

 – HTC One kan opdateres til Android 4.3 i Danmark

Det eneste du skal gøre er at sørge for at du er logget ind på din Google-konto, åbne Google Drev, og voila.

Google Drev er en sky-tjeneste der ligesom Dropbox synkroniserer dine billeder og filer på tværs af dine enheder, og du har som standard 15 GB plads via din Google-konto, og skal du bruge kan det tilkøbes til rimelige penge.

Har du f.eks en tablet liggende også kan du hurtigt smide et billede op i din Google Drev app på mobilen og du kan efter 20 sekunder se den på tabletten eller PC`en. 

(5) kommentarer
 1. Klintø har ret. Man skal åbne Google Drive + trykke på de 3 prikker oppe i højre hjørne og så vælge “Præsentation af produktet”, så fremkommer muligheden for at indløse 25 GB diskplads. Tak Klintø… 😛

 2. Har HTC One, og Google Drev installeret på min telefon, men fik ikke i forbindelse med opdateringen mulighed for at “indløse” tilbuddet.
  Skrev til Google om problemet, men fik ikke noget svar.
  Har i stedet set på, hvad der kunne være problemet, og jeg mener at have fundet ud af, at du ikke får mulighed for indløsning, hvis du har en fuldt opdateret Google Drev på din telefon.
  Så jeg afindstallerede Google Drev, dvs. i realiteten kun opdateringerne, da HTC One er født med Google Drev, og du ikke helt kan afinstallere appen. Derefter åbnede jeg den ikke-opdaterede Google Drev app, og fik nu muligheden for indløsning af de 25 GB ekstra lagerplads.
  Derefter opdaterede jeg Google Drev app, og alt er nu ok. 😉 😉
  Det er muligt, at Klintøs løsning kunne have virket lige så godt, men det kan jeg ikke tjekke nu bagefter.

  1. Super tak til jer begge, jeg smider det ind i artiklen. der er sikkert andre der kommer i samme problemer 🙂

 3. Mener ikke det er nok at åbne Drev!!
  Åben Drev, tryk på de 3 prikker oppe i højre hjørne og så Præsentation af produktet 😉

 4. Det vil betyde at jeg kan hente Google drev og så får jeg 25 GB på min HTC one? Det vil jeg straks gøre 8)

Skriv kommentar
account_circle
email