Lille skærmtest: Xperia Z2 vs SGS5 vs G Pro 2 vs HTC One M8

thumb Samsung-Galaxy-S5-HTC-One-M

Se et par billeder hvor skærmene på Samsung Galaxy S5, LG G Pro 2, Sony Xperia Z2, og HTC One M8 bliver sammenlignet.

Desværre går der lidt tid endnu inden vi får fat i de nye topmodeller, dog håber vi at Sony har test-eksemplarer klar om ikke så længe (tak for alle jeres henvendelser).

Noget af det vi glæder os mest til er at se de forskellige produkter ved siden af hinanden, og selvom det ikke altid er muligt (grundet at vi kun kan have produkterne en vis rum tid) prøver vi altid at se om ikke vi kan nå at lave enten benchmark eller skærmtests på dem.

 – Display-duel: Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z vs HTC One

 – Benchmark: Sony Xperia Z1 Compact vs SGS4 vs Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1

Du kan se et eksempel på en af vores skærmtests herunder i videoen eller bare scrolle forbi den.

Både Samsung Galaxy S5Sony Xperia Z2, HTC One M8, og LG G pro 2 har skærme med samme opløsning, nemlig fuld HD (1920 x 1080).

 – Højtaler test: HTC One M8 vs Sony Xperia Z2

Selvom der ikke er mange billeder at komme efter kan vi godt danne os et nogenlunde indtryk af hvordan skærmene er sat op imod hinanden, men før jeg selv har haft dem i hænderne vil jeg ikke komme med mit bud hvilket produkt der har den flotteste skærm (det er også ret indiduelt hvad man synes). 

 – Skærmduel: Galaxy Note 3 vs Xperia Z2

Dog ser det ud som om (det er det også i vores video herover) at Amoled (SGS5) stadig slår de forskellige typer af LCD skærme som de øvrige mobiler kommer med, når vi taler om kraftig farvegengivelse, stærkt efterfulgt af Sony´s Triluminos på Xperia Z2 (hvis ikke jeg trænger til briller da).

Kilde 

(5) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email