Sony Xperia Z2 vs Galaxy Note 3 i skærmduel (video)

thumb note-3-vs-xperia-z2

Se hvordan skærmen på Sony Xperia Z2 klarer sig imod skærmen på Samsung Galaxy Note 3.

Sony Mobile lancerede i januar 2013 deres første rigtige flagskib (vores mening) til CES messen, og også den første smartphone i deres “Z” serie.

Det er selvfølgelig Sony Xperia Z vi taler om, og interessen har siden lanceringen af denne (ved os om ikke andet) været gradvist stigende, og i vores test af Xperia Z kaldte vi den for den bedste smartphone vi havde testet.

Nu er der så løbet mange liter vand under broen siden da, og på Xperia Z1 forbedrede Sony Mobile designet idet at de begyndte at bruge alumiums-ramme til mobilerne.

Faktisk var det svært at finde fejl ved en vandtæt smartphone med det nyeste hardware og et 21.7 MP kamera, samt et lækkert design og noget af det eneste der ærgrede os var at skærmen ikke havde en så god betragtningsvinkel som på f.eks Samsung Galaxy Note 3 som i kan se i videoen herunder.

Sidenhen er Sony Xperia Z1 Compact blevet lanceret og i sidste måned blev så Xperia Z2 præsenteret ved MWC 2014.

Xperia Z2 skiller sig ud fra bla. konkurrenten Samsungs nye topmodel SGS5 (den har så fingerasftrykslæser og hjertemonitor), ved at have 3 GB RAM, et 3200 mAh batteri, samt et design i alumium, og det bliver spændende at se hvordan salget af denne bliver.

Til sagen nu da

I sidste uge kunne i se hvordan højtalerne på Z2 var i forhold til højtalerne på HTC One, og nu kan vi altså se hvordan skærmen på Z2 er sat op imod skærmen på Note 3.

Det er tydeligt at Sony har hørt efter hvad brugerne har fortalt, for hvis i kigger på forskellen (i videoen herover) på skærmen på Xperia Z1(LCD) og Galaxy Note 3 (Amoled), og så bagefter tjekker videoen her under ud, så er skærmen på Xperia Z2 tydeligt forbedret og vi kan bare ikke vente på at få den imellem hænderne.

Xperia Z2 kan allerede nu forudbestilles visse steder og lander i Danmark den 11. april.

Kilde 

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email