Android One og Android L er på vej

thumb Google

Android One og Android L kommer snart.

Der har ikke været så meget rusket i træerne på Android One fronten det sidste stykke tid, men nu skriver et nyhedsmedie at en lancering af de første Android One produkter kan ske når som helst i Indien.

Android One er Google`s eget projekt der skal bringe en fornuftig Android oplevelse til en fornuftig pris, til udviklingslande, og Indien skulle altså være det første land der vil nyde godt af Android One telefonerne.

 – Google kommer med konto til børnene

Hvis en producent vælger at være med i Android One projektet, er der nogle retningslinjer der skal følges, således at oplevelsen ikke bliver ødelagt. F.eks kan en producent ikke bare smide deres egen brugerflade ovenpå som de ellers gør.

Fordelen for producenterne er så at Google hjælper med at markedsføre produkterne. Dette kan vise sig at være en stor fordel til producenter som HTC der ikke har alt for mange basseører i pengetanken.

 – Google Phonebloks – tiden nærmer sig

 – Projekt Ara – byg selv din smartphone

Android One mobilerne vil være billige, og for omkring 100 dollars vil man kunne erhverve sig en mobil med et 1.700 mAh batteri, 1 GB RAM, og en 4.3 – 4.5″ skærm, et 5 MP kamera og mulighed for udvidelse af den interne hukommelse via micro SD kort.

Dette er dog ikke officielt bekræftet.

 – Google Play gavekort er på vej til Danmark

En kilde fortæller til “Economic Times” at Android One telefonerne vil blive shippet afsted med Android 4.4.4 KitKat, men at de kan opdateres til Android L fra oktober måned.

Hvis dette holder stik betyder det samtidig at Android L så småt vil begynde at kunne ses på andre telefoner også.

Kilde

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email