Google Play gavekort er på vej til Danmark

thumb google-play-gavekort

Danmark er blandt de 5 nye lande der snart vil kunne købe Google Play gavekort.

Muligheden for at kunne erhverve sig et gavekort til Google Play bliver snart en realitet ifølge Google Plays supportside, og gavekortene vil være at finde i 3 størrelser.

Det billigste gavekort vil komme til at koste 150 kroner, derefter hopper vi op til 250 kroner, og til sidst 500 kroner.

Gavekortene kan bruges til f.eks spil, bøger, og film, og ville fint kunne anvendes til f.eks fødelsdagsgaver og lignende.

 – Så kom Google Movies endelig til Danmark

Præcis fra hvornår og i hvilke butikker vi vil kunne købe gavekortene er uvist, men Danmark er sammen med Sverige, Belgien, Norge og Finland de næste lande der vil kunne benytte muligheden for at købe et Google Play gavekort.

 – Google Play Musik “Fri adgang” er kommet til Danmark

Når først muligheden er blevet gjort tilgængelig for de 5 næste lande i rækken (de 5 førnævnte) kan du indløse gavekortet i 22 lande verden over (vi ved på nuværende tidspunkt ikke om et gavekort købt i f.eks USA kan indløses i Danmark, men umiddelbart ser det ikke ud til det – tak Andreas).

If you purchase a Google Play gift card or redeem a promotional code in Australia and then travel to Germany, you won’t be able to redeem your Google Play balance since paid content is sold in Euros.

Du kan læse brugsbetingelserne for Danmark her.

Udklip

Kilde via Henrik Nørre

(10) kommentarer
 1. Er ved at lede efter julegaver til “dem, der har alt”, men kan ikke finde nogle steder at købe dem. Nogen der har fundet dem til salg i Danmark?

 2. Hvor langt er det nået i systemmet.jeg har set dem i den lokale expert men de måtte ikke sælge dem da jeg ville købe et af.

 3. i teksten skal det forståes som at jeg kan købe et gavekort hvor som helst og sætte penge ind på konto hvor som helst? Jeg kan altså køb et gavekort i for eksempel amerikanske byer og sende til Danmark til for eksempel min lillebror og så kan han indløs det?

  1. Det er ikke sikkert.

   Google Play skriver:
   If you purchase a Google Play gift card or redeem a promotional code in Australia and then travel to Germany, you won’t be able to redeem your Google Play balance since paid content is sold in Euros.

   Det kan dog være muligt, hvis din lillebror skifter Google Play-sproget til engelsk(Amerikansk), men så vil han ikke få overført de penge, der allerede står på hans konto.

 4. Dejligt at det endelig kommer…
  Men pga den høje minimums, vil jeg nok købe dem i USA næste gang i stedet for – for alt for meget som bonus-gave til nevøer mm.
  Netop fordi man kan få det fra 10 USD, så er 150 DKR et for stort spring. Selv havde jeg håbet på 50kr og opefter.

  1. yes som ekstra gave til nevø /niece mm er 150 kroner for meget mærkelig at der ikke kommer en 75 kroner mulighed os 😛

Skriv kommentar
account_circle
email