Google kommer med konto til børnene

thumb google-chrome

Google er efter sigende igang med at lave services til børn under 13 år.

Som det ser ud kan et barn under 13 år ikke oprette en Google konto, og altså ikke få glæde af de fordele en Gmail eller Youtube giver når man er logget ind.

Når man opretter en ny konto bliver man nemlig spurgt om sin alder, og medmindre man ikke er ærlig, og er under 13 år, kan det ikke lade sig gøre at oprette en konto.

 – Hvordan sletter jeg browserdata i Google Chrome?

Ifølge Wall Street journal arbejder Google på at lave om på dette, således at hvis der bliver oprettet en børne-konto, at der også bliver vist Youtube med filtreret indhold til de kære unger.

Det skulle ifølge kilden være muligt for forældrene at have kontrol over hvilke informationer Google indsamler fra børnenes færden på nettet osv.

 – Google Play gavekort er på vej til Danmark

Der bliver ikke nævnt noget om reklamer, der jo er Google´s primære indtægtsbeskæftigelse, så om børnene bare kan trykke løs på børnevenlige reklamer vides ikke, men reklamer vil der helt sikkert være at finde, da Google jo også skal leve…og tjene penge så de kan udvikle bedre produkter til os andre.

Apropo, så er AppsAndroid.dk iøvrigt også børnevenligt med hensyn til reklamerne, og du kan rolig lade dit barn surfe rundt da der ikke er reklamer for gambling osv herinde ved os.

Husk:

Du kan følge os på Google + ellerFacebook for at blive holdt opdateret eller du kan se vores videoer på Youtube og billeder på Pinterest.

Mangler du hjælp kan du benytte vores forum og du kan hente vores app via Google Play.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email