Projekt Ara – byg selv din smartphone

thumb Project-ara

Projekt Ara er et projekt hvor du selv kan bygge din mobil som du vil have den og en konference kører af stablen i april.

Projekt Ara har vi skrevet om før, og til jer der kan huske det så er der tale om et projekt hvor du via moduler selv kan bygge din smartphone.

 – Google lancerer Project Tango (skal ses)

Forestil dig at du har en masse komponenter (byggeklodser) som du så sætter sammen til en mobiltelefon. Er du til kameraer kan du vælge at købe et dyrt kamera-modul (der måske fylder lidt mere) og er du istedet til film og spil kan du vælge at bruge pladsen på noget mere RAM osv.

The smartphone is one of the most empowering and intimate objects in our lives. Yet most of us have little say in how the device is made, what it does, and how it looks. And 5 billion of us don’t have one. What if you could make thoughtful choices about exactly what your phone does, and use it as a creative canvas to tell your own story?

Nu annoncerer Google så at en pressekonference vil blive afholdt den 15-16 april og den vil blive streamet til hele verden da Projekt Ara, ifølge Google selv, henvender sig til mere end 6 milliarder mennesker.

Ideen bagved er selvfølgelig at give os mere indflydelse på hvordan vores smartphone ser ud og hvilke funktioner vi går op i at have i den.

Prisen for basis-produktet (se nederste billede i artiklen) skulle ifølge Times være omkring 50 dollars og inkluderer WIFI men ikke mobilnetværk. Når du så har basis-produktet i hånden kan du begynde at bygge din nye mobil.

ara.mosiac

Google har indtil nu sørget for at der ikke har været mange læk om hvordan og hvorledes det hele kommer til at fungere, så vi glæder os til at se hvad der sker og husk at du kan følge os på Facebook og Google + eller hente vores gratis app for altid at være opdateret.

ara

Kilde og via

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email