Udbredelsen af Android Kitkat fortsætter

thumb android-kitkat

Den månedlige rapport over udbredelsen af de forskellige versioner af Android.

Så er det atter den tid på måneden hvor vi hurtigt kaster et blik på udbredelsen af de forskellige versioner af Android, og i forhold til juli måned hvor Android 4.4 KitKat var installeret på 17.9% af de produkter der i løbet af en periode på 7 dage kiggede forbi Google Play, er udbredelsen nu vokset til 20.9%.

Android Jelly Bean (Android 4.1, 4.2, og 4.3) er fortsat den mest udbredte med sine 54.2%, og i forhold til sidste måned hvor Jelly Bean var installeret på 56.5% af enhederne, går det i den rigtige retning.

Jo mere enheder der bliver opdateret, eller jo flere personer der dropper deres gamle mobil med f.eks Android 4.0 Ice Cream Sandwich installeret og køber en ny, des mere vil den nyeste officielle version af Android (KitKat) blive udbredt og de gamle vil blive skubbet længere ned på listen.

 – Google Play gavekort er på vej til Danmark

En version som Honeycomb (Android 3.0) der i sin tid blev udviklet til tablets er slet ikke at finde på opgørelsen. Det betyder ikke at der ikke er nogle enhder der har Honeycomb installeret (min lille pige har f.eks en Galaxy Tab 7.7 med Honeycomb), det betyder blot at det er under 0.1% der har besøgt Google Play med Honeycomb på deres enhed. Alt under 0.1% bliver nemlig ikke medtaget og målt.

 – Spil med in-app køb bliver ikke længere mærket som gratis

Android 2.2 Froyo (som gav os mulighed for at flytte app-data til SD) har holdt sig pænt på de 0.7% de sidste par måneder.

Herunder ses i tal hvordan udbredelsen er fordelt og nu vi er ved opdateringer, så er der både en opdatering til Samsung Galaxy S5, samt til Google Play.

android-kitkat1

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email