Jelly Bean og KitKat rykker fremad

thumb kitkat-version

Den nyeste månedlige opgørelse over Android-versioner viser at Kitkat og Jelly Bean styrer showet.

Så er det atter tid til den månedlige opgørelse over hvor udbredt de forskellige versioner af Android er, og det er glædeligt at se (som forventet) at de nyere versioner som Jelly Bean (4.1, 4.2, 4.3) og Kitkat (4.4) tilsammen står for 74.4%, hvilket omsat er lige med at 3 ud af 4 Android mobiler og tablets har enten Jelly Bean eller Kitkat installeret.

Mere præcist står Kitkat for 17.9% og Jelly Bean for 56.5%.

Android 4.0 ICS (Ice Cream Sandwich) står for 11.4% imens at Android 2.3 Gingerbread står for 13.5%.

Android 2.2 Froyo er nede på 0.7% og en version som Android 3.0 Honeycomb, der iøvrigt blev lavet med fokus på tablets, ser ud til at være installeret på mindre end 0.1%, da den derfor ikke bliver registreret.

Dataene er blevet indsamlet i løbet af en uge, med slutdato den 7. juli, og er baseret på hvilke enheder der har besøgt Google Play.

Efterhånden som nye produkter bliver lanceret og de ældre bliver opdateret vil Kitkat, der lige nu er den seneste offentligt tilgængelige version af Android, stille og roligt blive mere udbredt, og når så Android L begynder at blive udrullet til de forskellige producenters produkter, vil den så også lige så stille begynde at spise mere og mere af cirklen.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email