Samsung Galaxy S5 kan opdateres via OTA

thumb Samsung-galaxy-s5

En opdatering til Samsung Galaxy S5 er klar via OTA. 

Sidder du med en Galaxy S5 i hånden er det muligt at du allerede har modtaget en notifikation i din statusbar om at der er en tilgængelig opdatering klar til at blive installeret.

Opdateringen har nemlig netop fundet vej til den Galaxy S5 vi har liggende på redaktionen, og det via OTA (over the air), hvilket betyder at du slipper for at finde kabler frem fra skuffen.

Har du endnu ikke modtaget dette kan du prøve via Samsung Kies eller manuelt søge efter den (indstillinger – om telefonen – softwareopdatering – opdatèr nu)…og ellers kan du bare læne dig tilbage og vente, den skal nok dukke op inden for nærmeste fremtid.

 – Hvordan deaktiverer jeg “Mit tidsskrift” på Galaxy S5?

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

Opdateringen (G900FXXU1ANG9) fylder omkring 198 MB og det er tilrådeligt at du opdaterer via WIFI medmindre du har rigeligt med data i dit mobilabonnement.

Under punktet “Softwareopdatering” kan du iøvrigt selv bestemme om opdateringer må hentes udelukkende via WIFI eller også via mobilnetværket.

 – Hvor er menu-knappen på min Samsung Galaxy S5?

Opdateringen er en del af den nuværende Android 4.4.2 KitKat.

Vi ved på nuværende tidspunkt ikke hvad opdateringen bringer med sig af ændringer.

SGS5 (Galaxy S5) er Samsungs mest aktuelle topmodel og du kan læse vores test af Galaxy S5 her, og se vores web-TV indslag om SGS5 her.

Husk:

Du kan følge os på Google + ellerFacebook for at blive holdt opdateret eller du kan se vores videoer på Youtube og billeder på Pinterest.

Mangler du hjælp kan du benytte vores forum og du kan hente vores gratis app via Google Play.

Screenshot2014-08-13-08-52-

(10) kommentarer
  1. Min er lige gået ud efter 34 timer og 35 min og 6 timer og 40 min skærm tid,den var lige så god Før opdateringen som nu ,so all is well here 8)

    1. @Thefarmer: 34 timers skærmtid er umuligt, en telefon som Xperia Z2 der har den længste batteritid (bedre end SGS5 anyway) kan klare 9 timers film inden den går ud…jeg har selv SGS5 og ku aldrig drømme om at købe andet end samsung og jeg kan presse den til omkring 7 timer udenfor..medmindre du bruger sort hvid strømsparetilstand selvfølgelig 🙂

  2. Elendig opdatering!! Min mobil aflader lynhurtigt. Den var fuldt opladet kl 18 og uden at ha rørt den, er den nu nede på 40 procent!

  3. venter med at opdatere knægtens til jeg ved om den virker 🙁 det er eddermame tit at samsung opdatering ikke virker og det må i da vide jer fra AppsAndroid for i har da flere gange skrevet historier om hvad vi så kan gøre så i burde måske lie advare imod at opdatere sys i ik?

  4. tror det er noet sikkerhed noget for den viste mig at nu ku den bestemme hvilke applikationer der må sende beskeder.

Skriv kommentar
account_circle
email