Google Play kan opdateres

thumb google-playstore

En opdatering der har været undervejs et stykke tid er endelig landet på vores mobiler.

Det er ved at være et stykke tid siden at Google påbegyndte udrulningen af version 4.9.13 af Google Play, og nogen af jer har muligvis allerede modtaget opdateringen der bringer en helt ny brugerflade med sig.

Google kalder selv det minimalistiske design for “Material design” og simpeltheden, som iøvrigt også kan findes på “Android L”, er der heller ikke til at tage fejl af.

Introvideoer eller billeder er blevet større og den hvide baggrund giver ved første kig et lidt for minimalistisk design, som man dog hurtigt kommer til at synes om.

 – Google Play gavekort er på vej til Danmark

Til nye brugere er Google Play samlingspunktet for apps, spil, bøger, film, og musik, samt produkter når du har Android smartphones, tablets, smartwatches osv, og skal du hente nye apps eller opdatere de installerede, er det via Google Play.

Har du ikke modtaget opdateringen kan du installere den via en apk-fil ved at trykke her, eller du kan hive menuen ud inde på Google Play og trykke “indstillinger” og nederst på “version” tjekke om der er en opdatering.

 – Spil med in-app køb bliver ikke længere mærket som gratis

Billedet øverst i artiklen er via smartphone og billedet herunder er via tablet. Du kan hente vores app via Google Play

Screenshot2014-08-13-09-05-

(4) kommentarer
  1. Man kan også force en update af play store (hvis den nye version er rullet ud til en) ved at gå ind i play store, vælge settings og så trykke på build-version nederst i menuen.

Skriv kommentar
account_circle
email