Android Kitkat er ved at indhente Jelly Bean i udbredelse (statistik)

thumb android-statistik-januar

Udbredelsen af Android Kitkat fortsætter og KitKat står nu for næsten 40% af markedsandelene. 

Ifølge dugfriske tal er udbredelsen af KitKat (4.4) stigende og der går ikke mange måneder før Jelly Bean må af med guldpokalen til KitKat, om at være den mest udbredte Android version.

Baseret på de enheder der var en tur forbi Google Play i løbet af en 7 dages periode, står Jelly Bean (4.1/4.2/4.3) for 44.5% af markedsandelene når det kommer til udbredelse af de forskellige versioner af Android.

Android Kitkat er dog ved at indhente denne, og i samme tidsperiode var der KitKat på 39.5% af alle de enheder der kiggede forbi Google Play.

For præcis 2 måneder siden var Android Kitkat installeret på 34% af alle enheder, så i løbet af 60 dage er tallet vokset til 39.5%, hvilket må siges at være ret godt.

Den nyeste version af Android, Android Lollipop, er ifølge de nyeste tal installeret på 1.6% af enhederne.

 – Android vs iOS – så meget bedre sælger Android i Danmark

I og med at både Samsung Galaxy S5, LG G3, Nexus 4/5/7, og HTC One M8 har fået/kan opdateres til Android Lollipop, samt at produkter som Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact også snart modtager opdateringen, og nye produkter som f.eks Samsung Galaxy S6 kommer med Android Lollipop fra start, vil tallet hurtigt vokse og det bliver spændende at se hvordan statistikken ser ud om 6 måneder.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 


Info om Android versionerne: De forskellige Android-versioner er opkaldt efter søde sager og i alfabetisk rækkefølge. F.eks hed den første Android version “Alpha” (1.0), den anden hed “beta” (1.1), den tredje hed “Cupcake” (1.5), den fjerde hed “Donut” (1.6), den femte hed “Eclair” (2.0 – 2.1), den sjette hed “Froyo” (2.2 – 2.2.3), dernæst kom “Gingerbread” (2.3 – 2.3.7), der blev efterfulgt af “Honeycomb” (3.0 – 3.2.6), og “Ice Cream Sandwich” (4.0 – 4.0.4), og senere “Jelly Bean” (4.1 – 4.3.1) og “KitKat” (4.4 – 4.4.4) og “Lollipop” (5.0) som er den nyeste version af Android.

android-1

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email