Android 4.4.4 KitKat er klar til Sony Xperia Z2 og Z2 Tablet i Danmark

thumb sony-xperia-z2-test-4

Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet kan opdateres til Android 4.4.4 for derefter at have adgang til en masse nye funktioner. 

Sad du sidste dag og spiste tudekiks da vi rapporterede at PS4 Remote Play var klar til Z3-serien, men endnu ikke til Z2-serien, kan du nu tørre dine øjne og smile stort.

Du kan nemlig med det samme opdatere din Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet til Android 4.4.4 (23.0.1.A.0.167) via PC-Companion, hvilket betyder at du skal have ladestikket frem og tilslutte din Xperia Z2 til computeren.

Afhængig af hvor hurtig en internet-forbindelse du har derhjemme skal du regne med at opdateringen tager en 20 til 30 minutters tid og du skal være opmærksom på at du ikke kan bruge din telefon/tablet imens den bliver opdateret.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

Du skal ydermere sørge for at der er minimum 50% batteri på din enhed før at PC-Companion vil godkende en opdatering af denne.

Udklip kopi kopi kopi

Efter endt opdatering har du nu mulighed for at hente PS4 Remote Play app`en og spille dine Playstation 4 spil direkte på din Xperia Z2/Xperia Z2 Tablet.

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

Du vil også få en masse nye applikationer til kameraet, ligesom at smart skærmrotation nu også er en del af brugerfladen.

Herunder kan du se kameraets funktioner i Android 4.4.4. I videoen bruges en Xperia Z3 Compact, men du vil ende op med mere eller mindre samme brugerflade på din Xperia Z2.

Overvejer du at købe f.eks Smartwatch 3 der kører Android Wear kan du låse op via Bluetooth uden adgangskode og med ultra-Stamina mode kan du forlænge batteritiden betydeligt.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3

Bruger du hørebøffer kan du nu optimere lyden ved at finde præcis dem du bruger og markere dem under dine lydindstillinger.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Compact

En virkelig fed funktion er at du nu kan optage din skærm som optog du en video. Altså ikke blot tage et screenshot, men optage alt hvad der foregår på skærmen imens du f.eks spiller et spil.

Du kan se eksempel på skærm-optagelse herunder hvor jeg viser opkaldsfunktionen på Sony Xperia Z3 Tablet og under videoen et screenshot fra Sony Xperia Z2 der er på vej til at blive opdateret.

 Screenshot fra Xperia Z2

sony-xperia-z2-android-444

Via Michael Fahlen og kilde

(13) kommentarer
  1. PS 4 remote play kan man bruge det på tablet hvis man henter den update så? ønsker mig en Playstation 4 til jul og det ku vær syresejt at at spille på tablet 🙂

  2. Ikk via ota som Sony plejer? gider ikk at brue pc 🙁 købte jo min Z2 tablet så jeg ikke behøvet en pc 😛

  3. min pc companion driller 🙁 nu har jeg opladt den til 50 procent og nu vil den have at jeg ska oplad til 80 procent 🙁

    1. øhh min skriver det samme? Men der står ik noe om at den skal opdateres den pc companion hmm det er en drillenisse 8)

  4. Så kom den sgu da lie en tur ud af skuffen den har følt sig lidt overset efter jeg købte min Z3 så nu blive den glad igen den z2 😛

Skriv kommentar
account_circle
email