PS4 Remote Play er klar til Xperia Z3 serien

thumb xperia-z3-ps4

PS4 Remote Play applikationen kan hentes via Google Play. 

Da Sony ved IFA 2014 lancerede deres nye Z3-serie, annoncerede de samtidig at Z3-serien blev verdens første smartphones og tablet der kom til at understøtte PS4 Remote Play applikationen, og sidder du med enten en Xperia Z3, en Xperia Z3 Compact, eller en Xperia Z3 Tablet Compact kan du hente app`en ved at trykke på linket længere nede i artiklen.

Med PS4 Remote Play installeret kan du via DUALSHOCK4 trådløst spille dine Playstation 4 spil på din Xperia Z3 smartphone eller tablet uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

Da magien sker via WIFI kræves det blot at du befinder indenfor hjemmets WIFI radius.

Det betyder at du nu kan spille videre på dit ynglingsspil hvis fjernsynet er optaget.

PS4 Remote Play er også understøttet af Playstation Vita og Playstation TV, og opdateringen til disse bliver påbegyndt udrullet den 14. november i Europa.

Da det snart er jul og sønnike det sidste halve år har arbejdet hårdt for at overbevise min bedre halvdel (jeps, det er ikke mig der er chef her i hjemmet) om at vores Wii snart skal udskiftes til fordel for en Playstation 4, vil vi selvfølgelig komme nærmere ind på de funktioner og muligheder dette åbner op for…når hun bliver overbevist….

Indtil da kan i tjekke videoen ud herunder. 

Du kan hente PS4 Play Remote, der iøvrigt også snart kan hentes til Sony Xperia Z2 og Sony Xperia Z2 Tablet ved at hoppe en tur til Google Play.

Via Michael Fahlen 

(5) kommentarer
  1. Ps4 remote play er da så fed håber du får en Playstation 4 så du kan vise hvordan det fungerer 🙂

  2. Hey Høy (jo det er stadig sjovt) viser på Z3 så hvordan og hvorledes man kan bruge PS4 på? Overvejer lissom dig selv og købe Playstation 4 😛 troede at sådan når man var anmelder så fik man lov til at beholde de ting man testede men nej 🙁

  3. Har både haft ps4 og xboks og ps4 har flere fede spil så hvis du vil ha en spil konsol som både dig og knægten kan bruge så skal du vælge ps4 😛

Skriv kommentar
account_circle
email