Sony Xperia Z3+ og Xperia Z4 Tablet kommer med ekstra beskyttelse ved tyveri

thumb xperia-z4-my-xperia

Sony Xperia Z4 Tablet og Z3+ er ekstra godt beskyttet.

Sony lancerede for år tilbage My Xperia der giver mulighed for at finde og låse din forsvundne smartphone eller tablet via computeren derhjemme i stuen hvis du har aktiveret dette under dine indstillinger på dit Xperia produkt.

På Sony´s nyeste produkter, Sony Xperia Z3+ og Xperia Z4 Tablet, er sikkerheden blevet forbedret, og dette betyder i praksis at hvis f.eks du får stjålet din Xperia Z3+ eller din Z4 Tablet, så kan tyven ikke benytte den.

Har du aktiveret “My Xperia” på tidligere enheder som Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z2, kræver det, som ved mange andre sikkerheds-apps, blot at nulstille produktet for at blive fri for at den tidligere ejer prøver at lokalisere tyven.

Har du aktiveret “My Xperia” på Sony´s nye enheder og den/de bliver stjålet eller mistet, og personen nulstiller disse, kan han ikke komme ind i hverken mobil eller tablet uden at have adgangskoden til din Google Konto.

Når han tænder op efter at have nulstillet dukker der en skærm op hvor der skal indtastes din Gmail samt kode, og kan han ikke dette, er det bare ærgeligt.

Det betyder selvfølgelig at du stadig ikke vil kunne finde din tablet/mobil via “My Xperia” hvis den er blevet nulstillet, men i det mindste ved du at tyven intet får ud af din tablet/mobil, og dette kan muligvis være med til at sænke tyverier af disse…hvis vi altså deler det gode budskab.

Det betyder også, at hvis du på et tidspunkt vil sælge enten en Xperia Z3+ eller en Xperia Z4 Tablet, så er det vigtigt at du deaktiverer “My Xperia” inden du nulstiller enheden.

Husk: Vi har tilbud på Sony skærmbeskyttelse i vores AppsAndroid shop.

Du kan her læse vores test af Sony Xperia Z3+, eller tjekke vores Sony Xperia Z3+ playliste ud. Du kan her se vores unboxing af Xperia Z4 Tablet og vi har snart en test klar af denne også.

My Xperia giver både mulighed for at finde, låse, slette, skifte pin, samt at sætte en lydalarm, og herunder har jeg fundet Xperia Z3+ via min PC.

Udklip

Skriv kommentar
account_circle
email