Se promo-videoer og billedlæk af LG G3

thumb lg-g3-dummy

LG G3 ser snart dagens lys, se de 3 promoveringsvideoer og det seneste billedlæk inden lanceringen.

Den officielle lancering af LG G3 er blot et døgns tid væk, og på falderebet vil vi lige vise jer de 3 officielle promoverings-videoer, samt det nyeste billedlæk af en LG G3 dummy.

Billedet du ser øverst i artiklen er af en G3 dummy fra en butik i Korea, og billedet bekræfter hvad vi i forvejen vidste og regnede med, nemlig at den kommende LG G3 vil have en mindst lige så tynd bezel som forgængeren LG G2, samt have IR til fjernbetjening af f.eks dit TV.

 – Anmeldelse af LG G2

Den vil ydermere komme med en 5.5″ QHD skærm, og samme chip som Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2, nemlig en Snapdragon 801.

Der vil være et udtageligt 3.000 mAh batteri og brugerfladen vil være det nye Optimus UI.

Flere medier`s kilder har berettet at vi vil få to forskellige versioner af LG G3 at se, en premium version i metal med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt en udgave i plastik med 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse.

Det ville give ret meget mening, og hvis i tjekker videoen herunder om designet bliver der hintet lidt til en metal-version af LG G3.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube.

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum

Herunder de 3 officielle promo-videoer: 

Kameraet:

Designet:

Skærmen:

Kilde 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email