Sony Xperia Z3 er ankommet – redaktøren er forelsket (video)

thumb sony-xperia-z3

Sony Xperia Z3 er ankommet til redaktørens skrivebord og han vil skilles fra sin nuværende smartphone. 

IFA 2014 bød på mange nyheder fra Sony, og de annoncerede både Smartwatch 3 og Smartband Talk, samt næste generation af topmodeller i deres efterhånden kendte “Xperia Z” serie, og det blev til både en Xperia Z3, en lillebror i form af Xperia Z3 Compact, og til dem der mener at Sony Xperia Z2 Tablet er et nummer for stor (10.1″ skærm) er Sony klar med Xperia Z3 Tablet Compact (8″ skærm) til dem.

 – Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs

Nu er Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact så ankommet til redaktionen og at dømme på Høy`s reaktion er han meget positiv overfor Xperia Z3 som denne artikel omhandler (der kommer en video af Z3 Compact senere).

Morten Høy har lavet et par hurtige videoer herunder og han udtaler om den netop ankomne Xperia Z3:

I dag er Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact ankommet til redaktionen og til trods for at vi har at gøre med mobiler til dagligt, hvilket betyder at der nok skal lidt mere til at imponere os end den almindelige bruger der i mange tilfælde ikke har mulighed for at have så mange smartphones imellem hænderne som os, er der ind imellem nogle produkter man glæder sig mere til end andre, og jeg har set rigtig meget frem til at prøve Sony´s nye smartphones.

Selvom jeg kun kort har tjekket Xperia Z3 ud, og jeg går rundt med en Sony Xperia Z2 i lommen til daglig, så er designet og diverse ting forbedret så meget på Xperia Z3 at jeg allerede nu kan sige at jeg forelsket. 

Vi vil ikke komme nærmere ind på hvordan Xperia Z3 ellers performer da vi ikke har prøvet den længe nok til at kunne udtale os grundigt nok om det, men indtrykket er at vi har at gøre med en smartphone i godt kan glæde jer til.

 – Sony Xperia Z3 Compact er ankommet – unboxing video

Herunder et hurtigt kig på designet.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

Relaterede artikler:

 – Sony Xperia M2 Aqua er ankommet (video)

 – Anmeldelse af Sony Xperia T3

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2

 – Sådan får du telefon-tastatur (T9) på din Sony Xperia Z2

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

(26) kommentarer
  1. hej her inde jeg overvejer at vælge smartwatch 3 og vil os gern vide om den kører fint sammen med xperia z3 tak på forhånd.

 1. er enig i at sony laver fucking fede teelfoner men jeg har svært ved at finde ud af om jeg vil ha en plastiktelefon med ekstra software eller en metaltelefon med fed design 🙁

 2. ush den er seriøs fed den der z3. håber du kommer lidt mere ind på hvorfor man sku skifte z2 ud med z3 i testen 🙂

  1. Hejsa Guldager. Nu vil jeg helst ikke udtale mig for tidligt(har kun haft den siden i går, hvilket er derfor jeg ikke gik i detaljer i artiklen)), men kameraet er forbedret, designet er forbedret, skærmen er forbedret (den viser mere hvid end Xperia Z2 gør, og så er der mere lysstyrke i Z3 hvilket betyder at den er nemmere at bruge udendørs,skal nok komme med en sammenligning), lyden i de interne højtalere er forbedret….jeg havde ikke forventet at der var så meget forskel på Z2 og Z3, og vi kan så diskutere om forskellene er minimale, men forskellene er der og det giver lige det ekstra hvis du har dem begge to i hånden.

   1. Okay. Så hvis valget stod mellem Z2 og Z3 så vinder den nye. Men det lyder ikke som om det er det værd at opgradere hvis man allerede har en Z2.

 3. hej alle andriods.jeg har en z1 compact og jeg er mere end glad for den men jeg vil gerne have en skerm der er lidt større og jeg har ovevejet xperia z2 eller z3 men jeg er lidt i tvivl om hvilken jeg skal vælge så jeg ved at det skal være en sony så jeg glæder mig til jeg ved hvilken jeg vil købe

 4. glæder mig til anmeldelse for jeg kan ikke se hvorfor jeg sku opgradere til z3 fra z1 så det vil være cool vis du gide kommer lidt ind på hvorfor du kan lide z3 i anmeldelse tak det var alt for nu

 5. jeg begyndte at spar sammen da jeg havde betalt for min Z2 8) aj jeg venter li og hører hva i giver den i testen men jeg regne med at du siger go for den Høy 8)

 6. Hvad betyder det så Høy? At du skal til at spare sammen 🙂 giver du den 6/6 skal jeg sgu osse ha den ka ikke la vær 😛

Skriv kommentar
account_circle
email