Sony Xperia M2 Aqua er ankommet (video)

thumb sony-xperia-m2-aqua

Sony Xperia M2 Aqua er ankommet til redaktionen. Se med når vi unboxer den. 

Det er ved at være 3 uger siden at Sony annoncerede Xperia M2 Aqua, og tiden er nu inde til at den skal bruges som min daglige mobiltelefon de næste 14 dage.

Xperia M2 Aqua er en mellemklasses Android smartphone og den første i denne klasse der har en IP klassificering på 65/68, hvilket betyder at når det kommer til modstandsdygtighed overfor nedsænkning i vand kan den snildt måle sig med topmodellen Sony Xperia Z2. Dog er der på M2 Aqua lukket ind til Jackstikket og vi må gå ud fra at jackstik-muligheden der kan tåle vand er dyrere at benytte end denne mulighed (på topmodellerne behøver du ikke at åbne for at isætte hørebøffer).

Skærmen er på 4.8″ og med en opløsning på 540 x 960 pixels (ppi 230). Motoren er en Snapdragon 400 med en 1.2 GHz qaudcore processor og Adreno 305 GPU.

 – Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs

Der er 1 GB RAM at gøre godt med, samt 8 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro SD-kort op til 32 GB.

Der er et 8 MP kamera med autofokus bagpå og et 1.1 MP kamera på fronten.

Sony Xperia M2 Aqua er tilgængelig i Danmark fra uge 38 og det til en vejledende udsalgspris på 2499 kroner, hvilket umiddelbart virker som en fair pris for en telefon som denne.

 – Anmeldelse af Sony Xperia T3

Nu har vi kun haft den i hænderne i få minutter så jeg vil ikke gå nærmere ind på om den er god eller dårlig, men designmæssigt er jeg indtil videre tilfreds, da vi har at gøre med en smartphone i den billige ende. I kan læse mere om M2 Aqua om en 14 dages tid når vores anmeldelse af denne er klar, og du kan med fordel følge os på Facebook eller Google + for at blive holdt opdateret.

Herunder et hurtigt kig på den vandtætte smartphone og da redigeringsværktøjet drillede lidt må vi beklage at der ikke er start og slutning på videoen endnu.

(5) kommentarer
  1. ku i ikk lave en video der viser lidt om hvad den kan som eksempel lave skærmdumps og hvordan man bruger den generelt?

  2. den ser da rigti fin ud og skærm er lie mine hændes størelse venter li til du har test den men jeg tror jeg vil ha den der

Skriv kommentar
account_circle
email