Sony Xperia Z3 og Z3 Compact kommer måske snart

thumb sony-xperia-z2-test-6

Et nyt lækket dokument viser muligvis at Sony Xperia Z3 og Z3 Compact allerede vil være at finde i butikkerne i september.

Siden lanceringen af den første “Z” mobil og tablet i januar 2013 (Sony Xperia Z og Xperia Z Tablet) har Sony ikke blot formået at bygge deres Xperia-brand meget mere op, men de har også smidt nye topmodeller ud i en lind strøm og har før været ude med kommentarer som at de hvert halve år ville have en ny topmodel klar i kulisserne.

Dette passer meget godt med at der ca. har været 6 måneder imellem produkter som Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact, og deres seneste topmodel Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet

Sammen med billedet herunder, hvis vi da kan regne med de oplysninger der er på billedet, kunne det nemt ske at vi til IFA 2014 får både en Xperia Z3 og Z3 Compact at se fra Sony.

 – Sådan får du telefon-tastatur (T9) på din Sony Xperia Z2

Billedet skulle ifølge kilden komme fra et internet system fa Vodafone Tyskland og viser at begge produkter skulle være i handlen allerede 3 uger efter lanceringen der finder sted imellem den 5. og 10. september i Berlin.

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

Hvis dette viser sig at holde stik bliver det en meget hurtigere salgsstart end Xperia Z2 fik, da den blev lanceret i februar og sat til salg i april.

Billedet herunder skulle vise både Xperia Z3 og Z3 Compact, men bemærk at da intet endnu er officielt kan det vise sig at der intet hold er i noget af dette.

Specifikationerne kan vi ikke gisne om endnu, men mit bud på specs på Xperia Z3 ville være en 5.2″ fuld HD skærm, en Snapdragon 805 CPU, 3 Gb RAM, og et 20.7 MP kamera.

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z1 Compact?

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z2?

Xperia Z3 Compact vil have en lidt større skærm end forgængeren, nemlig en 4.5″ fuld HD skærm, en Snapdragon 801 processor og Adreno 330 GPU, 2 GB RAM og et 20.7 MP kamera bagpå.

Begge produkter vil selvfølgelig være både støv og vandtætte. Du kan se Sony Xperia Z2 i vand her, og Xperia Z1 Compact i vand her.

Husk at:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter.

Kilde 

(5) kommentarer
  1. Større skærm på compact modellen. Det er den forkerte vej Sony. 4,5″ er ikke en compact mobil.

  2. Den skal jeg bar ha. jeg har compact men vil gerne ha en lidt større skærm så z3 compact står nu øverst på ønskeseddel 8) i siger til når i ved mere om det ikke?

  3. er så glad for min z2 men når næsten ikk og nyde den inden der kommer noget der er bedre 😛

Skriv kommentar
account_circle
email