Sony Xperia Z2 er klar i de danske butikker

thumb sony-xperia-z2-test-5

Topmodellen Sony Xperia Z2, der grundet stor efterspørgsel er blevet forsinket i de danske butikker, kan tjekkes ud fra i dag.

Både Samsung Galaxy S5 og HTC One M8 kan erhverves og afprøves i de danske butikker, og mange af jer har sikkert allerede købt et eksemplar af en overstående modeller.

Opdateret: Sony Xperia Z2 test

Desværre har Sony ikke kunnet følge med efterspørgslen på Xperia Z2, og til de af jer der ikke har hevet en SGS5 eller en M8 til sig, fordi at i venter på Z2, kan i fra den 5. maj (i dag) gå ned i den lokale forhandler og se om det er noget for jer.

 – Sony`s AR effekt kamera-app får opdatering så du kan hente nye temaer

Vi har haft Xperia Z2 til test i halvanden uge, og vi vil være klar med en anmeldelse om 3 dage. kan du ikke vente på vores test kan du imellemtiden se vores unboxing af Xperia Z2 her.

Xperia Z2 er prissat lidt lavere end de konkurrerende topmodeller, og den vejledende udsalgspris er på 4999 kroner imod 5495 kroner ved SGS5 og HTC One M8.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2 Tablet

Uden at afsløre for meget inden testen kan vi uden problemer anbefale Xperia Z2, og alt fra kamera, batteritid, lyd, brugerfladen spiller godt.

Du kan se billeder taget med Xperia Z2 her.

Xperia Z2 kommer med et 20.7 MP kamera med understøttelse af 4K-optagelse, den er støv og vandtæt, har 3 GB RAM, og en 5.2″ IPS LCD fuld HD skærm.

Hold øje med vores Facebook eller Google + side for at blive notificeret om testen, eller hent vores app til Android.

(14) kommentarer
 1. Jeg hentede mit pragt eksemplar i Telia m. smartband her i fredags (var sgu heldig at få den lidt før tid)

  Og jeg kan ikke beskrive for lækker den er . . Har tidligere haft Xperia z, og overgik til HTC one – og nu xperia z2.

  Rent kvalitets/design mæssig’ bringer den selv HTC one til skam. Den er simpelthen udført i så lækker materiale, brugerfladen spiller perfekt. skærmen er SÅ lækker – og dejligt at røre ved, i forhold til z og z1 med coating film på.

  Ang. Kameraet, som mange nok er spændte på, så er det vanvittigt godt! Filmede lidt for sjov i 120fps, og det er en super feature. Kameraet generelt, er virkelig godt, nok det bedste på android lige pt.

  jeg kan VARMT anbefale denne telefon, jeg vil gerne love på forhånd, at INGEN vil blive skuffet.!

  1. hvordan er den og ha i hånden i forhold til z? føles den ligeså klistret eller hvordan? sys at sommeren blev den meget fedtet 🙂

   1. altså nu har jeg købt et gummi cover over Ebay, som jeg har påført 🙂

    Men i forhold til skærmen, er det ikke helt så slemt som den Z’eren – derudover er siderne aluminium, som ikke bliver ”fedtet” Alt i alt, er det en meget bedre brugeroplevelse end de forrige 🙂

   1. Ja selvfølgelig må du det Høy! 🙂
    – hvilken del, og i hvad sammenhæng vil du bruge? 🙂

 2. glæder mig for sygt til jeres test men jeg tror os at jeg køber den uanset hva i gir den for den ka bar ikk få ringe score 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email