Sony`s AR effekt kamera-app får opdatering så du kan hente nye temaer

thumb Sony-AR-Spiderman

Via en opdatering til Sony`s effekt kamera-app er det nu muligt at downloade nye temaer.

En opdatering der kan installeres via Google Play til Sony`s AR effekt kamera-app giver mulighed for at downloade nye temaer via selvsamme kilde.

Det er nu også muligt for jer der kører Android 4.3 Jelley Bean at optage videoer med effekterne, en mulighed kun Kitkat ejere har haft indtil nu.

 – Sony Lifelog app`en kan nu bruges på alle smartphones

En anden tilføjelse er lydeffekter der bliver tilføjet. F.eks kan man høre Spiderman (Det er jo Sony Pictures der står bag den nye Spiderman 2) svinge sig i sit spind osv.

Efter du har opdateret via linket øverst i artiklen åbner du dit kamera og AR, og nu er der kommet et nyt ikon, et stort plus, og via et tryk på dette kan du downloade de temaer du vil som f.eks Spiderman, Horror osv.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2 Tablet

Indtil videre er der kommet 6 nye effekter, og har du børn kan du være sikker på at TV-avisen er reddet i fred og ro.

Herunder min 7 årige søn der er blevet offer for “Horror” effekten. Billedet er taget med Sony Xperia Z2, der nok har det bedste kamera jeg indtil videre har oplevet i en Android smartphone.

 – Nu kan alle bruge Socialife nyheds app fra Sony

NB: Grundet størrelsen på billederne i denne artikel er de blevet strippet så kvaliteten ikke er så god (ellers ville denne side tage en krig om at loade).

 – Sony Xperia Z2 er landet – se den danske unboxing

Du kan se billeder taget med Sony Xperia Z2 her og indtil testen er klar i næste uge vil der løbende blive tilføjet nye billeder.

Du kan også se de web-TV indslag om Xperia Z2 vi indtil videre har lavet her.

Sony-AR-horror

Via 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email