Sony Xperia Z kan købes i de danske butikker fra i dag

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z er nu tilgængelig i de danske butikker.

Det er ikke helt tilfældigt (tror vi da ikke ihvertfald) at Sony har valgt at gøre deres topmodel Xperia Z købeklar dagen efter lanceringen af Samsung galaxy S 4

Samsung Galaxy S 4 er nemlig, sammen med HTC One som er forsinket, og LG Optimus G, en af de største konkurrenter lige pt.

 – Sony Xperia Z test

Den vejledende udsalgspris er på omkring de 5000 – 5400 DKR, men det har i et stykke været muligt at forudbestille Sony Xperia Z til omkring 4800 DKR, hvilket jo er noget billigere.

 – Se, sådan sælger man en Sony Xperia Z 

Sony er iøvrigt lige nu på vej rundt i Danmark hvor du kan mødes med dem og prøve Xperia Z.

(7) kommentarer
  1. Hej alle androids. Jeg har besluttet at købe Xperia Z og glæder mig til at prøve android da jeg kommer fra Nokia som jeg egentlig var godt tilfreds med.

  2. Den er også meget stor, især hvis det er til en teenagerpige. Jeg vil råde jer til at gå ned og prøve den i butikken før i køber den. I kan evt også kigge på LG optimus G der er billigere og mindre.

  3. Mig og min datter skal ned og se på en i næste uge. Hun ønsker sig en til sin konfirmation og efter at have jeres anmeldelse af den er vi blevet enige om at den da ihvertfald ikke er dårlig. det eneste vi er nervøse for er størrelsen på den?

  4. Faktisk har jeg haft lidt af hvert, men jeg har besluttet mig for at det er Sony Xperia Z der skal være i lommen på mig det næste års tid 🙂

  5. Sonny: jeg har allerede bestilt min 8) Og jeg glæder mig også helt vildt.
    Jeg gætter på at Høy har en samsung smartphone?

  6. Jeg skal ned i morgen og tjekke den ud. Jeg glæder mig som et lille barn 🙂
    Høy: hvilken mobil har du egentlig?

Skriv kommentar
account_circle
email