Prøv og se Sony Xperia Z før din nabo

Se-Sony-Xperia-Z

Hvis du bare ikke kan vente på at få fingrene i en Sony Xperia Z, så har du mulighed for at prøve den og få en sludder med et par Sony`er.

Sony Mobile DK har netop via deres Facebook-fanside uploadet overstående billede med teksten:

Over de næste uger kan du finde vores crew og Xperia Z hos forhandlere over hele landet. Her kan du se, hvor du kan fange dem først!” 

Sony Xperia Z er Sony`s første rigtige flagskib og vi gav den rigtige mange roser i gode ord med på vejen, det kan du alt læse i vores anmeldelse af Sony Xperia Z

Sony Xperia Z er ligeså langsom ved at blive tilgængelig verden over, og vi så dog gerne (og at dømme på hvor mange gange i har trykket “syntes godt om” øverst i artiklen, så er i af samme mening) at Sony i Danmark gjorde lidt mere i retning af hvad de gjorde i Prag (ja, der er både en model og et brusebad). 

Derfor, er du i tvivl om Sony Xperia Z er noget for dig eller kan du bare ikke vente med at prøve den, så har du ihvertfald muligheden for det.

Sony Xperia Z back

(7) kommentarer
  1. Jeg er helt ærlig ligeglad med den ekstra højtale men alt tæller selvfølgeli med. Men det er nu ikke det skal afgøre om jeg køber den eller ej 8)

  2. De har postet et nyt billede nu. Man får en gratis højtaler med i prisen til en værdi af 600 kroner %:

  3. Nåj jeg glæder mig til at få den. Den er lidt for dyr til mit budget men det skal bare være den her 🙂 8)

  4. Den vil jeg helt sikkert ned og prøve så. Jeg har virkelig set frem til at den kunne købes 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email