HTC One er forsinket i Danmark

HTC-One-Android-smartphone-

HTC One skulle være salgsklar i Danmark fra i midten af marts. Desværre vil der gå yderligere 14 dage før den kan købes. 

Da årets MWC 2013 løb af stablen var det uden de store lanceringer fra HTC`s side. De havde nemlig valgt, for ikke at skulle deles om opmærksomheden, at lancere deres nye flagskib ugen før MWC 2013.

 – HTC One er lanceret – læs alt om den nye smartphone

Samsung fik så samme idè, og den 14. marts bliver Samsung Galaxy S 4 lanceret. Med forsinkelsen på HTC One kan det betyde at det ramler ind i salgstarten på Samsung Galaxy S 4 også.

Det bekymrer dog ikke Peter Frølund (Nordisk direktør i HTC), der udtaler til Mobilsiden.dk at:Vi har stor respekt for konkurrenterne, men vi er tilstede på et marked med stor konkurrence. Vi har en stor tiltro til vores eget produkt, og mener, at det sagtens kan stå sig i konkurrencen mod det andre producenter måtte komme med”. 

En anden topmodel der også snart kan købes, og som helt sikkert kan regnes for at være en konkurrent til HTC One er Sony Xperia Z, og den prisbevidste LG Optimus G.

 – HTC Sense 5 kommer til udvalgte smartphones

Peter Frølund om hvorfor HTC One er forsinket:Vi beklager meget, men den store efterspørgsel på HTC One har givet os udfordringer. Vi har ikke kunne få nok enheder til landet, hvilket er årsagen til, at vi har besluttet, at rykket salgsstarten fra ultimo marts til medio april”.


Via Mobilsiden.dk

(11) kommentarer
  1. Hahaha 🙂 ..nej, tror ikke at vi har haft den samme ud over Desire…men dig og Henrik kommer til at længes efter at kunne tage den med i bad..en helt uundværlig feature i en travl dagligdag 🙂

  2. Z kan allerede købes hos CDON… Men nej, jeg venter gerne på noget godt og ikke en mobil som jeg kan tage med i bad 8)

  3. Tror jeg skal have en Sony Xperia Z, hvornår er det lige den kan købes….Nåja, det er her om en uges tid… 😀

Skriv kommentar
account_circle
email