Samsung Galaxy S 4 dansk pris og specifikationer

Samsung-Galaxy-S-4

Efter lang tids venten introducerede Samsung endelig verden for Samsung Galaxy S 4

Samsung har gjort rigtig meget ud af og promovere eventet i nat da de afslørede “The next Galaxy”, og det er ikke uden grund. Samsung Galaxy S 4 kommer nemlig med nogle nye funktioner som er ret interessante.

 – Se eller gense lanceringen af Samsung Galaxy S 4

 – Det er 4G LTE versionen af Samsung Galaxy S 4 der kommer til Danmark

Forgængeren, GALAXY S3 tilgodeså menneskets adfærd og kunne genkende ansigter. GALAXY S4tager skridtet videre. Den genkender både dit ansigt, din stemme og dine bevægelser, og du kan styre den uden overhovedet at røre ved skærmen. Ser du f.eks. en video og kigger væk, så pauser telefonen videoen automatisk og starter afspilningen fra samme sted, når du igen retter blikket mod skærmen for at se videre. Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. GALAXY S4 registrerer dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned efter dine bevægelser. Ved at slutte GALAXY S4 til en docking-station, der findes som tilbehør, kan du også scrolle blot ved hjælp af dine øjenbevægelser. Du kan desuden ændre musiknumre eller besvare indkommende opkald ved blot at føre hånden over skærmen.

GALAXY S4 fanger livets små øjeblikke, og giver dig mulighed for at genopleve dem i højeste kvalitet med knivskarp farvegengivelse på den højtopløste skærm. Du kan f.eks. tage et billede af en baby og samtidig optage dens grin – du kan altså virkelig fange øjeblikket. Hver gang du kigger på billedet, afspilles også babyens grin. Eller hvorfor ikke sætte lyd til de billeder, du tog til koncerten med dit yndlingsband? Du kan desuden tage billeder med telefonens bagerste og forreste kamera samtidigt. Billederne kombineresderefter og skaber et unikt billede med dig i midten af dine oplevelser. Størrelse, ramme og andre detaljer vælger du selv.

GALAXY S4 byder også på et stort udvalg af nye smarte funktioner, der kan hjælpe dig med at holde styr på din sundhed. S Health hedder funktionen, der bl.a. indeholder en mad- og træningsdagbog, der kan hjælpe dig med at holde dig sund og rask*. Og ved hjælp af forskelligt tilbehør kan GALAXY S4 blive dinpersonlige helseguru. Du kan f.eks. tjekke din vægt på telefonen med tilbehøret Samsung Body Scale, eller du kan fastgøre Samsungs S-band på dit håndled for at få en god nats søvn – det sikrer nemlig, at du vågner op under den rette REM-cyklus. GALAXY S4 kan også give dig statistik over dine aktiviteter i løbet af dagen. Med Samsung Heart Rate Monitor kan du måle din puls – en perfekt funktion, når du dyrker motion.

 

Det er også muligt at forbinde S-Health til et blodtryksapparat, eller et blodsukkerapparat for at måle dit blodsukker. For yderligere at øge dit velvære og gøre det nemt at betjene telefonen, så tilpasses billeder og lyd efter de omgivelser, du befinder dig i – alt sammen for at give dig den bedst mulige oplevelse.

 

Samsung Galaxy S 4 specifikationer:

 • 5″ fuld HD skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket giver en ppi på 441 (nøjagtig ligesom på Sony Xperia Z)
 • 13 MP kamera bagpå, og et 2 MP foran med mulighed for optagelse i fuld HD
 • Android 4.2.2 Jelly Bean
 • 1,9 GHz quadcore processor
 • Batteri på 2.600 mAh
 • 2 GB RAM
 • 16/32/64 GB intern hukommelse (understøtter micro-SD op til 64 GB)
 • NFC og Bluetooth
 • 4G LTE

Samsung skriver i pressemeddelsen at den vejledende udsalgspris vil være 5.199 DKR. Den vil ved lanceringen kunne fåes i sort og hvid, og senere i flere farver.

625692 550613554973259 46964830 n

(15) kommentarer
 1. Skuffet over Samsung Galaxy S 4 🙁
  Hælder meget mere til Sony Xperia Z eller HTC One efter den lancering.

 2. gertrud Nielsen: Ja, det er rigtigt 🙂 men det er blot min mening. Andre producenter som Sony og HTC har også nye topmodeller ude med næsten samme specifikationer som Samsung galaxy S 4.

 3. Samsung styrer for vildt. hvornår kan man købe den? For den skal jeg bare have fingrene i 🙂 Selvom jeg mener at prisen er lige at skyde lidt for højt over målet %: Men det er jo trods alt Samsung galaxy s 4 og jeg tror at Samsung godt kan tillade sig lidt af hvert efterhånden.

 4. Jeg køber den nye LG Optimus G istedet da der hardware mæssigt ikke er den store forskel på de to men prismæssigt er der næsten 1600 kroner til forskel.

 5. den er råfed. nu skal jeg bare have sparet sammen til den. jeg har haft en samsung galaxy s 2 i over et år og selvom jeg er godt tilfreds med den så trænger jeg til noget nyt hardware 8)

 6. Nøjj jeg glæder mig til at få fingre i den. Jeg overvejede Sony Xperia Z men alle de her nye software-funktioner tiltaler mig helt vildt og det vil jeg simpelthen bare have 8) om ikke andet så for at blære mikg overfor mine venner der alle har ifjones :E:

 7. Et par nye fede funktione. , men ellers ikke noget stort synes jeg. Jeg havde forventet mig noget mere faktisk 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email