Den gode version af Samsung Galaxy S 4 kommer til Danmark

Samsung-Galaxy-S-4-hvid

Samsung oplyser at det er 4G versionen af Samsung Galaxy S 4 der kommer til Norden. 

Samsungs seneste flagskib blev introduceret i sidste uge, og du kan læse alt om Samsung Galaxy S 4 her.

SGS4 er blevet lanceret i flere udgaver, den ene udgave er uden 4G LTE og med en processor der er clocked til 1,6 GHz.

 – Se eller gense lanceringen af Samsung Galaxy S 4

Den udgave der kommer til Danmark er den med 4G LTE, samt en 1,9 GHz quadcore processor. Den vejledende udsalgspris er på 5199 DKR, hvilket er i samme prisleje som HTC One og Sony Xperia Z, og noget dyrere end LG optimus G.

Med godt kommer ondt, og ifølge Mobilsiden.dk kommer den desværre kun med 16 GB intern hukommelse (der er 16/32/64), sandsynligvis for at holde prisen nede.

Samsung skriver til Androiderne.dk at:

“The version coming to the Nordics will be the 4G version. The 4G version is equipped with the 1,9 GHz quad-core processor (Snapdragon)”

(5) kommentarer
  1. Jeg har lige bestilt LG Optimus g Den har mere eller mindre de samme specifikatior og er noget billigere.

  2. Hej herinde androidz. Jeg er ikke enig i at LG Optimus G ikke er en topmodel. LG Nexus 4 er da stadig en af de nyeste topmodeller og LG Optimus G har bedre specs. Og tro mig, den er faktisk rigtig lækker med glas både for og bag, og skælrmen er kanon skarp.

  3. Jeg har lige bestilt Optimus G, og efter de billeder at dømme (dem i artiklen om Optimus G), så ser det da ikke ud til at skærmen ligefrem er dårlig eller særlig meget ringere end de andre to mobilers. Jeg tror nok at den ene er den nye sony og den anden er en samsung af en slags. Forfatteren skriver da også at det er den bedste smartphone til prisen og har givet den 5 ud af 5 point, så jeg tager det sådan at han syntes at lg optimus g er en topmodel der er værd at bruge penge på?.

  4. Bobbi.. Optimus G koster så også 1500 kr mindre end Z og 1800 kr mindre end One, så noget skal man have for pengene 8) Men jeg synes ærlig talt, at man får virkelig meget for pengene, hvis man vælger Optimus G, som er et top produkt værdig 8)

    One for me 😀

  5. Jeg er så skuffet over at de valgte at bibeholde det plastikcase 🙁
    Nu overvejer jeg istedet HTC One eller Sony Xperia Z. LG Optimus G har for lav en ppi til hvad jeg synes er en topmodel værdig 8)

Skriv kommentar
account_circle
email