Skal Sony levere kamera til Samsung Galaxy Note 4?

thumb samsung-vs-sony-kamera

Sony`s næste generation af kamera-moduler til mobile enheder kommer til at pryde Samsung Galaxy Note 4.

Allerede da Samsung var ved at udvikle SGS5 gik der rygter om at det ikke var Samsung, men Sony, der skulle levere kamera-modulet til denne.

Det blev dog Samsung selv og med SGS5 viste Samsung os deres nye ISOCELL kamera-teknologi, og i vores test af Galaxy S5 var vi ganske tilfredse med kameraet.

Ifølge en hjemmeside bliver det dog ikke ISOCELL der kommer til at snappe billeder på farten når du engang har en Galaxy Note 4 i lommen, det bliver nemlig Sony`s næste generation af kamera-sensorer (IMX240 – ikke lanceret endnu) der kommer til at pryde den endnu ikke annoncerede Galaxy Note 4.

Kameraet skulle være et 16 MP med optisk billedstasbillisering, der bliver dog intet nævnt om, om det er rigtig optisk billedstabillisering eller om det er digital som vi ser på f.eks Sony Xperia Z2.

Kameraet i Xperia Z2 er det bedste kamera vi har prøvet i en mobil enhed, og det leverer varen mere eller mindre hver gang, hvilket man ikke kan sige om kameraet på SGS5 (ihvertfald ikke den testmodel vi har her på redaktionen), og da Galaxy Note 3 blev det første produkt der nogensinde har fået topkaraktér, så kan en Galaxy Note 4 med en kamera-linse fra Sony kun blive noget vi glæder os til at tjekke ud.

Kilde 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email