Sony har solgt 4,6 millioner Sony Xperia Z`er

Sony Xperia Z

På ca. 40 dage er det lykkedes Sony at sælge Xperia Z i 4,6 millioner eksemplarer.

Sony Xperia Z blev lanceret først i januar på CES 2013, og for omkring 35 dage siden kunne den købes i Danmark.

Ifølge GSMInsider mener analytikere at Sony godt kunne gå hen og have solgt 4,6 millioner eksemplarer af Xperia Z, blot 40 dage efter at den blev tilgængelig globalt.

 – Sony Xperia Z test

Èn af grundene er at den er den eneste af topmodellerne der er IP57 vetificeret, hvilket betyder at den er vand og støvtæt.

En anden ting er designet. Xperia Z er belagt med glas både for og bag, og designmæssigt lever den helt op til det vi forventer af et produkt fra Sony.

Sony er kendt for deres kameraer, og at Xperia Z kommer med en Exmor RS kameralinse er nok også med til at gøre den eftertragtet. 

Sony har haft et forspring i forhold til de nærmeste konkurrenter herhjemme, da både HTC One og Samsung Galaxy S 4 først vil blive tilgængigt i Danmark i næste uge. 

(4) kommentarer
  1. Ja den er lækker men batteriets leve tid er ikke godt nok.Motorola Razz Maxx er The bedst på den område.

    1. Har også Sony Xperia Z, og i forhold til hvor stor skærmen er så synes jeg at batteriet holder okay. Men det er stadig ikke godt nok 🙂 ihvertfald ikke hvis man som jeg bruger sin smartphone ret meget. En af mine venner har Motorola razr maxx og den holder batteri i sinsyg lang tid. Glæder mig til den dag hvor vi ikke behøver at sætte i lader to gange i døgnet. Jeg tror ikke at hverken HTC one eller sgs4 holder strøm holder strøm længere end razr maxx heller.

Skriv kommentar
account_circle
email