HTC One er er klar i Danmark om en uge

HTC-One-Android-smartphone-

HTC skriver på deres Facebook-fanside at ventetiden snart er ovre. 

HTC One er HTC`s topmodel og derfor utrolig vigtig for dem når konkurrenterne har modeller som Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S 4, og den prisvenlige LG optimus G.

 – HTC One – de nyeste reklame videoer

HTC One er specifikationsmæssigt nogenlunde ligeværdig med overstående smartphones, men HTC One har en klar fordel, ihvertfald sat op imod LG Optimus G og Samsung Galaxy S 4.

HTC One er nemlig skåret ud i et enkelt stykke aluminium, og den nærmeste konkurrent designmæssigt er nok Sony Xperia Z (min mening). 

 – Se HTC One`s unibody design blive lavet

HTC-One-cover

Grundet mangel på kamera-komponenter er lanceringen i butikkerne blevet udskudt, og HTC skriver så endelig på deres fanside at de (og deres partnere) vil påbegynde leveringen af HTC One i slutningen af uge 17 til de første der har bestilt.

De første 4 uger er det kun den sølvfarvede version der er tilgængelig.

HTC anbefaler iøvrigt at du forudbestiller et eksemplar, da de vil prioitere forudbestillingerne. Ydermere skriver de at du skal bestille den ved en af deres partnere for at være sikker på at få den rigtige variant der virker på vores netværk.

Du kan finde HTC`s officielle partnere her

(4) kommentarer
  1. Den frister ikke mig 🙂 Har min Sony Xperia Z og er rigtig godt og grundig tilfreds. Hvis jeg skulle jalou over noget ville det være aluminiummet det er ret nice 🙂

  2. Det er for sure min næste smartphone 🙂 den er så lækker. Kan slet ikke forstå at i mener at Xperia Z bare kommer i nærheden af den.

Skriv kommentar
account_circle
email