Se den nyeste promo-video for Bluetooth tastaturet til Sony Xperia Z4 Tablet

thumb xperia-z4-tablet-bluetooth-tastatur

Se den nyeste video om Z4 Tablet.

Sony lancerede Xperia Z4 Tablet for knap 2 måneder siden, og det blev til en topmodel med en 10.1″ 2K skærm og med en vægt på kun 389 gram, hvilket gør den til verdens letteste tablet med den størrelse skærm.

Som vi efterhånden er vant til når der er tale om topmodeller fra Sony Mobile, og som jeg personligt er rigtig glad for i dagligdagen på min Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Tablet Compact, så er designet vandafvisende og Xperia Z4 Tablet kan i teorien tåle at ligge i 30 minutter på 1.5 meter vand uden at tage skade da den er IP68 klassificeret.

Under motorhjelmen er der 3 GB RAM, et 8.1 MP primært kamera, 32 GB intern hukommelse (mulighed for micro SD kort op til 128 GB), og et batteri på 6.000 mAh.

Du kan læse mere om specs og dansk pris på Xperia Z4 Tablet her

Er du til Playstation 4 har du selvfølgelig mulighed for at bruge PS4 Remote Play.

I og med at Xperia Z4 Tablet understøtter NFC, Bluetooth 4.1, LTE, Wifi mm, er der mulighed for at tilslutte f.eks et Smartband Talk eller et Android Wear smartwatch, og i promovideoen herunder er det et Bluetooth tastatur fra Sony der passer til Xperia Z4 Tablet, som bliver vist frem.

Tastaturet hedder Bluetooth Keyboard BKB50 og der kan oprettes forbindelse imellem Xperia Z4 Tablet og keyboardet ved hjælp af Bluetooth og NFC.

Vi holder jer som altid opdateret på Twitter og Facebook når vi modtager Xperia Z4 Tablet og du vil kunne finde testen af denne under vores produkt-test.

Husk: Vi har tilbud på skærmbeskyttelse til Sony i vores AppsAndroid shop.  

HD-tablet det ene øjeblik, bærbar computer det næste – glæd dig til at være produktiv alle steder med Xperia Z4 Tablet 🙂 Slut den til Bluetooth®-tastaturtilbehøret, beskyt alle dine fortrolige dokumenter eller opret hurtigt forbindelse til en printer eller projektor. Så er du klar til at arbejde.http://www.sonymobile.com/dk/xperia/business/

Posted by Sony Mobile DK on 10. maj 2015

(3) kommentarer
  1. Hvad så Høy skal eller skal ikke? Jeg kunne dælen godt da så jeg arbejder på at overbevise damen om at det er yderst vigtigt at jeg får en Xperia z4 tablet 😛

    1. Bestemt også et af de produkter der står øverst på min ønskeseddel 🙂 har z3 tablet nu og den er jeg rigtig godt tilfreds med, så hvis z4 præsterer det samme, hvilket jeg regner med at den gør, så ved jeg ikke helt om jeg kan holde fingrene væk 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email