Samsung er atter verdens største smartphone-producent

thumb samsung-galaxy-s6

Samsung har atter sat sig på tronen som den største producent af smartphones.

Samsung har de sidste par år haft titlen som verdens største producent af smartphones, men i sidste kvartal af 2014 blev det Apple der løb med titlen.

Nu er tiden så gået og Samsung har lanceret nye topmodeller som Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og vinden er nu vendt for den sydkoreanske virksomhed, og vi gav begge smartphones gode kommentarer med på vejen, og du kan her læse vores test af Galaxy S6 og vores test af Galaxy S6 Edge.

I første kvartal af 2015 stod Samsungs salg af smartphones nemlig for 24% af den samlede markedsandel, og Apple stod for 18%. I forhold til samme periode sidste år er dette en nedgang, da Samsung i første kvartal af 2014 stod for 31% af den samlede markedsandel, men uanset hvad, er Samsung atter verdens største smartphone-producent.

 – Alternativ til brugerprofiler (privat tilstand) på Samsung Galaxy S6/Edge (video)

Er du til videoer kan du se vores SGS6 playliste her og vores S6 Edge playliste her

Husk: Du kan netop nu spare 150 DKK på vores Invisible tilbehørspakke til SGS6 (original trådløs oplader, transparent cover bagpå, samt skærmbeskyttelse til skærmen) via vores AppsAndroid shop.

Samsung continued to face challenges in Asia and elsewhere, but its global performance has stabilized sufficiently well this quarter to overtake Apple and recapture first position as the world’s largest smartphone vendor by volume.

Det skriver Reuters.

Skriv kommentar
account_circle
email