Samsung får ny global designchef med Apple baggrund

thumb Samsung-Galaxy-S5

Samsung har ansat en global designchef med Apple baggrund. 

Hvis du har fulgt med her på AppsAndroid igennem de sidste 5 år har du måske læst nogle af vores anmeldelser af produkter, og har lagt mærke til at noget at det vi igen og igen har vrøvlet lidt over er designet på Samsungs topmodeller.

Grunden til dette er at imens f.eks Sony på deres Xperia produkter har brugt aluminium, at Samsung stadig har valgt at bibeholde deres plastik-design, der til trods for at dette er et meget holdbart materiale, ikke er faldet i vores smag.

Derfor jublede vi da også da Samsung lancerede Galaxy Alpha og Galaxy Note 4 der kommer med en aluminiums-ramme og selvom smag jo ikke kan diskuteres, tror jeg at de fleste synes at aluminium er pænere end plastik.

Ny designchef

Selvom Samsung er på vej i den rigtige retning kan alting altid gøres bedre og Samsung har netop hyret en ny global designchef der indtil videre har arbejdet i London i firmaet Tangerine, der iøvrigt blev grundalgt af Apple´s chefdesigner Jony Ive, og det bliver ham der i fremtiden skal holde øje med hvordan og hvorledes med hensyn til designet på Samsungs produkter. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Umiddelbart tror jeg ikke at dette kommer til at have den store betydning for os forbrugere, det er ikke sådan at den kommende Galaxy S6 pludselig kommer i et helt nyt design, men i og med at Lee Don-Tae (det hedder han) tidligere har arbejdet for Apple`s chefdesigner, er der jo den mulighed at han vil tage noget af erfaringen med sig derfra…men nej, jeg tror at Samsung har lært lektien, med alle de sagsanlæg Apple har kastet efter dem, så hvis du sidder og håber på en Galaxy S7 med et iPhone-udformende look bliver du skuffet.

Lee Don-Tae er iøvrigt manden der designede British Airways Buisness-class sæderne der kan ligges helt ned.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email