Samsung Galaxy S6 specifikationer måske lækket

thumb Samsung-Galaxy-S5

Samsung Galaxy S6 har (måske) via Antutu benchmark afsløret sin egen skærmstørrelse.

Rygterne om den kommende Galaxy S6 tager til og som altid er der stor ståhej omkring Samsungs næste flagskib, der ifølge de nyeste rygter vil have en 5.5″ skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels aka QHD.

Dette er samme opløsning som fætteren Samsung Galaxy Note 4 er udstyret med, og det ville være underligt hvis ikke at Galaxy S6 vil følge i samme fodspor.

Den nuværende Galaxy S5 har en 5.1″ fuld HD skærm.

 – Samsung Galaxy S6 bliver en ny begyndelse

SGS6 specs

Antutu er en gratis benchmark-app der kan downloades via Google Play og efter endt benchmarking kan du se oplysninger om din enhed.

Vi bruger iøvrigt ofte Antutu når vi laver benchmarktests imellem produkter, og kan vi stole på screenshottet herunder, der ser ganske legit ud, så vil det kommende Samsung flagskib altså være udstyret med en 5.5″ QHD skærm og en 64-bit Exynos chip (octa-core).

 – Se Android Lollipop på Samsung Galaxy S5 og Galaxy S4

Der vil være Android 5.0 Lollipop på fra start, og der vil være 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse (der kommer nok også en version med 16 GB intern hukommelse).

Kameraet bagpå vil være på 20 MP og kameraet på fronten vil kunne snappe billeder på 5 MP. 

Vi forventer at Galaxy S6, ganske som i kan se også er tilfældet med Galaxy S5 herunder i videoen, er støv og vandtæt, men på nuværende tidspunkt er alt dette blot rygter.

Kilde  

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email