Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man versionen er lanceret

thumb galaxy-s6-edge-iron-man

Iron Man versionen af Galaxy S6 Edge er lanceret.

Vi har tidligere berettet om at Samsung havde planer om at lancere en limited Iron Man udgave af Galaxy S6 Edge, og Samsung har netop officielt gjort dette.

Galaxy S6 Edge Iron Man udgaven er udviklet i samarbejde med Marvel og er en hyldest til filmen “Avengers: Age of Ultron”, hvor Samsung har været samarbejdspartnere, hvilket kan ses i filmen flere steder.

 – Galaxy S6/Edge tips og tricks

Galaxy S6 Edge Iron Man udgaven kommer med de samme specs somden originale Galaxy S6 Edge, dog kan den kun erhverves med 64 GB intern hukommelse.

Salgskassen er præget af Iron Man og der vil kun være et bestemt antal af Iron Man versionen tilgængelig, og det kun i udvalgte markeder.

I kassen vil der også være den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge og den er farvet så den ligner Tony Starks energikilde ( hans “Arc Reactor”) som sidder i hans brystkasse.

Der vil også være et Galaxy S6 Edge Clear View cover at finde i kassen, et cover der iøvrigt kan ridse skærmen på Galaxy S6 Edge.

Iron Man versionen af Galaxy S6 Edge vil blive tilgængelig i Korea fra i dag og i Hong Kong og Kina fra juni. Der foreligger på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om den også vil blive lanceret i Europa.

Husk: Vi har tilbud på panserglas og beskyttelsesfilm til Samsung i vores AppsAndroid shop, ligesom at vi også har tilbud på den trådløse oplader til Galaxy S6/Edge

Hot i skrivende stund:

 – LG G4 dansk unboxing

 – DR Cast til Chromecast

 – Samsung vil have danskerne til at slå op med deres gamle telefon

 Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Kilde

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email