Samsung vil lancere Iron Man udgave af Galaxy S6 Edge

thumb iron-man-s6-edge

Der kommer snart en Iron man edition af Samsung Galaxy S6 Edge.

Har du fulgt lidt med i Marvels univers (der iøvrigt havde sin tegneserie.storhedstid da jeg var barn…jo jo det er rigtig mange år siden), så har du muligvis været i biografen for at se den nyeste Avenger film hvor det er superskurken Ultron der er the bad guy, og du har muligvis også set nogle af de trailere der blev publiceret op til biografpremieren (du kan se én af dem nedest i artiklen).

 – Samsung Galaxy S6 Edge Clear View cover ridser skærmen

I et par af trailerne er man nemlig ikke i tvivl om at Samsung har gået i partnerskab med Marvel, for der bliver både brugt Samsung produkter i filmen, ligesom at en af kampene foregår ude foran en af Samsungs butikker.

Iron Man udgave af Samsung Galaxy S6 Edge

I og med at Samsungs seneste topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, verden over er hotte samtale-emner, vil det give god mening at Samsung benytter sig af deres partnerskab med Marvel til at promovere produkterne yderligere, og dette er lige netop hvad de gør.

Ifølge nyhedsmediet Mashable, har Samsung via et tweet (der nu er blevet fjernet igen) bekræftet at der vil komme en Iron Man version af Galaxy S6 Edge, og en talsmand fra Samsung udtaler til selvsamme medie at:

Samsung plans to launch the Galaxy S 6 edge Iron Man Limited Edition in selective markets. Detailed availability in markets, release date and retail partners will be disclosed in coming weeks. We always strive to quickly respond to ongoing consumer demand in regard to our products.

Iron Man versionen af Galaxy S6 Edge vil kun blive tilgængelig i visse regioner og der er på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger om hvordan den kommer til at se ud eller om specifikationerne vil være præcis de samme som på den originale Galaxy S6 Edge.

Billedet herover viser hvordan en sådan telefon kunne se ud, men der er altså ikke tale om et officielt billede.

Du kan her læse vores anmeldelse af Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og husk at vi netop nu har tilbud på vores tilbehørspakker til SGS6 og Edge, samt har vi tilbud på både den hvide originale trådløse oplader, samt den sorte originale trådløse oplader i vores AppsAndroid shop.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Tak til Maria Madsen for tippet.

Relaterede sider:

 – Få hjælp i Samsung forummet

 – Samsung Galaxy S6 web-TV

 – Galaxy S6 Edge web-TV 

 – SGS6/Edge får Android 5.1 Lollipop i juni

Skriv kommentar
account_circle
email