Vandtæt Samsung Galaxy S5 Mini er lanceret

thumb s5-mini

Samsung har lanceret Galaxy S5 mini. Se specifikationerne her.

Langt om længe bliver mini-versionen af Samsung Galaxy S5 lanceret, og har du fulgt med her på siden er du sikkert faldet over flere artikler der har omhandlet lillebroderen til Samsungs 2014 topmodel.

Nu er Galaxy S5 Mini så officielt blevet lanceret, og i forhold til de sidste års generationer af mini-udgaver, er denne et tak mere high-end end hvad vi er vant til.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

F.eks kommer den, ganske som Galaxy S5, med både med pulsmåler, ultrastrømsparer, fingeraftrykscanner, og så er den IP76 klassificeret, hvilket betyder (som i kan se i videoen herunder) at den ligesom førnævnte SGS5 kan tåle at blive dyppet i vand.

Samsung Galaxy S5 Mini specifikationer:

  • 4.5″ Super Amoled skærm (720 x 1280), ppi på 326.
  • 1.4 GHz quadcore processor.
  • 8 MP kamera bagpå og et 2.1 MP kamera på fronten.
  • 1.5 GB RAM
  • 16 GB intern hukommelse med understøttelse af micro SD kort op til 64 GB.
  • 2.100 mAh batteri.
  • Android 4.4 Kitkat.

Det betyder at Samsung har fulgt i fodsporene på konkurrenten Sony, der med Sony Xperia Z1 Compact lancerede den første “mini” der kunne konkurrere med iPhonen både på størrelse og specs, og selvom Xperia Z1 Compact stadig er lidt mere high-end end Galaxy S5 Mini, er det den rigtige vej det går.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Vi har i skrivende stund ikke info om en dansk vejledende udsalgspris eller tilgængelighed, men vi holder jer opdateret.

Husk at:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter.

SM-G800H GS5-mini Black 11

Kilde 

(3) kommentarer
  1. Sgu da osse på tide at samsung kommer ind i kampen. der er jo kun store mobiler med goe specs så den her kommer til at sælge godt 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email