Samsung Galaxy S5 Mini dansk pris og tilgængelighed

thumb s5-mini

Hvad kommer Samsung Galaxy S5 Mini til at koste i Danmark og hvornår kan jeg købe den?

Samsung lancerede for et par dage siden lillebroderen til deres 2014 flagskib, Galaxy S5, og du kan læse mere om specifikationerne på Samsung Galaxy S5 Mini her i artiklen fra i forleden dag.

Galaxy S5 Mini, er som navnet antyder, en mindre udgave af Galaxy S5, men i forhold til de sidste to års “mini-versioner” er Galaxy S5 Mini en anelse mere high-end, til trods for at vi vil placere den i mellem-klassen.

Ganske som den oprindelige Galaxy S5 kommer den nemlig både med fingeraftrykslæser, ultrastrømsparer, og så er den IP67 klassificeret, hvilket betyder at den er støv og vandtæt.

Skærmen er af typen Super Amoled og på 4.5″, og med en opløsning på 720 x 1280 pixels (ppi 326) er der lagt op til en fin mellem-klasses mobil med Android 4.4 KitKat.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Specifikationsmæssigt er den stadig en god del bagefter Sony Xperia Z1 Compact, der grundet en skærmstørrelse på 4.3″ er en oplagt konkurrent.

Galaxy S5 Mini kan erhverves i Danmark fra august i farverne “Charcoal Black”, “Shimmery White”, “Electric Blue”, og “Copper Gold” til en vejledende udsalgspris på 3495 kroner.

Du kan læse vores test af Galaxy S5 her og se vores web-TV indslag om SGS5 her.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email