Samsung Galaxy S5 kan opdateres

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Samsung Galaxy S5 modtager i disse dage en opdatering.

Midt i januar 2015 blev SGS5 opdateret til Android 5.0 Lollipop, og den længe ventede opdatering blev modtaget med glæde.

Glæden varede dog desværre kun kort for nogle af jer og vi modtog en hel del henvendelser angående at SGS5 havde masser af problemer efter opdateringen til Android Lollipop.

 – Samsung Galaxy S5 test

Faktisk var der så mange der havde problemer verden over at Samsung sidst i februar stoppede udrulningen af Android Lollipop til SGS5 for at rette de fejl der måtte være.

Omkring 14 dage senere var Samsung atter klar med Lollipop, og denne gang uden nogle af de fejl som den første version indeholdt.


Bliv ven med os på Google + og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Ny opdatering klar til SGS5

Nu er en ny opdatering så atter klar igen, og der er tale om en opdatering til den nuværende Android 5.0 på SGS5 der fylder 375 MB. Grundet størrelsen tilrådes det at du downloader opdateringen via WIFI medmindre du har masser af data i dit mobil-abonnement.

 – Sådan kommer du igang med Smart Lock i Android Lollipop

Opdateringen kan hentes via Kies eller OTA, og har du endnu ikke modtaget en notifikation i din statusbar om at der er en opdatering tilgængelig kan du manuelt prøve at søge efter den under dine indstillinger. Det hjælper også i nogle tilfælde at genstarte sin mobil.

Efter endt opdatering er du rykket fra buildnummer FXXU1B0B7 til FXXU1B0C7.

 – Hvordan bruger jeg lydløs tilstand i Android Lollipop?

Samsung har (og ikke givet nogen grund) valgt at fjerne muligheden for at oprette brugerprofiler i deres egen version af Android Lollipop og sidder du og mangler denne mulighed kan du tjekke vores guide til et alternativ til brugerprofiler på Samsungs Lollipop.

Tak for tippet til Maria L. Madsen og Sezer Tecer fra vores Facebookside.

Husk: Vi har stadig tilbud på panserglas og beskyttelsesfilm til Samsung i vores AppsAndroid shop.

Oplever du problemer, eller har du bare spørgsmål, er du velkommen i Androidernes forum.

sgs5-android-lollipop

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email