Ny opdatering til Samsung Galaxy S5 er klar i Danmark

thumb Samsung-Galaxy-S5

Samsung Galaxy S5 kan opdateres.

Samsung Galaxy S5 ejere fik i januar 2015 Android Lollipop,, men i løbet af kort tid havde så mange brugere meldt ind at opdateringen var fyldt med fejl, at Samsung besluttede at stoppe udrulningen af Android Lollipop til SGS5.

Nogle uger senere kunne Galaxy S5 atter opdateres til Android 5.0, og denne gang kom der er en opdatering uden mange af de fejl som var i den første.

I starten af marts sendte Samsung atter en Lollipop opdatering ud til SGS5, en opdatering der bla. rettede fejl som at wifi ikke længere hopper af, og den lydløse tilstand som vi kender den kom tilbage igen, samt var der et problem med kontakterne der også blev løst.

Omkring den 11. maj var der endnu en opdatering tilgængelig til Galaxy S5, en opdatering der bragte SGS5 op på buildnummer FXXU1BoD3.

Ny opdatering tilgængelig

Samsung har i alle årene været gode til at holde deres enheder opdateret, og det er dejligt at se at Samsung Galaxy S5 stadig bliver vedligeholdt, og med atter en opdatering, der netop nu ruller ind over Danmark, må dette siges at være tilfældet.

Opdateringen, der kan hentes via Kies eller via OTA, fylder omkring 354 MB, og medmindre du har gratis data via TDC, telmore, Yousee eller Fullrate, eller masser af data i dit nuværende abonnement, må det rådes til at opdatere via wifi.

 – Alternativ til brugerprofiler i Samsungs Android Lollipop

Efter endt opdatering er din SGS5 kommet fra FXXU1BoD3 til FXXU1P0EH, og det eneste jeg ved i skrivende stund, om hvilke fejlrettelser opdateringen bringer med sig, er at Samsung skriver at den vil forbedre ydeevnen på din Galaxy S5.

Husk: Vi har tilbud på panserglas og skærmbeskyttelse til Samsung i vores AppsAndroid shop.

Bemærk at der godt kan gå lidt tid før opdateringen rammer din mobil. 

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Tak til Maria Madsen for tip og billeder her i artiklen.

NB: Du kan med fordel vores nyoprettede Galaxy S5 samlingGoogle+, og mangler du hjælp er du velkommen i Androidernes forum.

sgs5-ny

sgs5-opdatering

 sgs5-android-version

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email