Første opdatering til HTC One M8 når Danmark (opdateret)

thumb HTC-One-M8-smartphone

HTC One M8 modtager i disse dage den første opdatering efter lanceringen.

Det er blot knap 12 dage siden at HTC One M8 blev lanceret, og salgstarten gik kort efter lanceringen, og nu er den første opdatering allerede klar, også her i danmark via OTA.

HTC er, som Samsung og Sony, rigtig gode til at holde deres NYE produkter opdateret, og HTC One var da også den første smartphone der fik Android Kitkat (ikke Nexus enheder), og har allerede modtaget den anden KitKat opdatering.

Efter opdatering er vi på versionsnummer 1.54.401.5 som du kan se herunder.

HTC-One-M8-opdatering-Danma

Opdateringen forbedrer ting som stabiliteten og lydkvaliteten under samtale, samt opdaterer wifi firmwaren, og finjusterer kameraets autofokus.

Har du endnu ikke modtaget et lille ikon i statusbaren kan du manuelt søge efter opdateringen under dine indstillinger.

Vi venter stadig på et test-eksemplar fra HTC, men kan du ikke vente på en anmeldelse har Klintø skrevet en mini-test/førstehåndsindtryk af HTC One M8 her.

HTC-One-M8-dk-opdatering

HTC-One-M8-changelog

Opdateret:en funktion der kan spare strøm og som er kommet med den nye opdatering er “ekstrem strømbesparelse” (se billederne herunder):

m8

M8-opdatering

 Kilde: Jan Klintø

(7) kommentarer
  1. Slukker den for internet når den er i dvale når ekstremt strøm spare er slået til så. Lidt ala stamina på Sony Xperia?

    1. Når skærmen er slukket, lukkes ned for data forbindelsen… Plus du får en helt anden start skærm!! Morten det billede har du også 🙂

  2. sygt lækker mobil men jeg har ikk lie 5400 at smide efter sådan en gadget ellers havde jeg gjoret det for sure 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email