HTC One får atter en KitKat opdatering

thumb HTC-One

Danske ejere af en HTC One kan netop nu hive den anden KitKat opdatering ned til mobilen.

HTC`s flagskibsmodel fra 2013, HTC One, var den første smartphone (som ikke er en Nexus) på dansk jord der modtog opdateringen til Android Kitkat, og allerede inden at andre producenters topmodeller (på nær Galaxy S4) har modtaget denne, ruller HTC den anden Kitkat opdatering ud.

Som altid når det er HTC mobiler der skal opdateres er det via OTA, og du kan altså opdatere uden at skulle tilslutte din HTC One til din PC eller lignende.

– Anmeldelse af HTC One

Opdateringen (4.19.401.11) fylder 205 MB så medmindre du har en god bunke data i dit mobil-abonnement vil vi råde dig til at installere opdateringen via WIFI.

Opdateringen retter fejl og forbedrer WIFI-oplevelsen.

HTC har klaret at holde HTC One godt opdateret siden salgsstarten, og efterfølgeren  til denne bliver lanceret i næste uge på et sideløbende event der bliver afholdt henholdsvist i London og New York og du kan læse om HTC One 2014 her.

Har du problemer med at opdatere er du velkommen i vores HTC forum.

Tak til Jan Klintø og pnp55.  

HTC-One-opdatering-dk

(13) kommentarer
 1. De sidste to gange Samsung har opdatert har appsandroid skrevet en efter artikel fordi der er så mange fejl. Det er aldrig sket med HTC opdateringer så jeg er positivt 🙂

 2. hvorfor være positiv over noget som faktisk er negativt 😉

  faktum er at de sendt kitkat ud før den var færdig …..bare for at være før ind de andre 😳

  1. Spørgsmålet er vel, om din smart phone har fungeret dårligere, siden opdateringen til Android Kitkat,og hvis ikke, har det så været et stort arbejdskrævende problem for dig, at du har fået det i to omgange?
   Kommentaren “faktum er at de har sendt Kitkat ud før den var færdig … bare for at være før de andre” er jo bare en floskel, som ingen kan bruge til noget som helst.

  2. Hvordan er det et faktum at de har sendt en halv færdig opdatering ud? Det er lidt af en seriøs beskyldning 🙁

 3. tjaaa man kunne jo også tage det som at de var lidt for hurtige med at være ude med den nyeste, og nu må til at lappe det de ikke fik med i farten første gang 😉

  1. tjaaa, man kunne også sige, hvorfor have en positiv vinkel, når det nu ligger til én at have en negativ vinkel. Velbekomme.

 4. danmarks bedste android site uden sammenligning. i har været der helt fra start og holder sitet super godt opdateret. flot gået drenge det skal i sgu ha lidt ros for

 5. Cool med så hurtige opdateringer 😛 har slet ikk fortrudt at jeg skiftede til HTC og jeg er stadig syg glad for HTC One 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email