OnePlus og Swiftkey indgår samarbejde

thumb oneplus-swiftkey

Swiftkey vil være integreret i den næste opdatering til OnePlus One. 

OnePlus One er en highend smartphone til rimelige penge og er på nuværende tidspunkt OnePlus`s flagskib, og for at købe en OnePlus One har man indtil videre skulle have en invitation.

Vi havde i sidste uge 4 invitationer og det tog kun 3 timer via vores forum og vores Facebookside at få disse afsat, så noget tyder på at OnePlus One er eftertragtet, og i og med at Swiftkey tastaturet fremover vil blive en fast del af CyanogenMod 11S, er der blot endnu en grund til at synes om OnePlus One.

OnePlus har nemlig indgået et partnerskab med Swiftkey, og i en kommende opdatering, der vil blive udrullet via OTA i februar 2015, bliver Swiftkey altså integreret således at du ikke behøver at downloade Swiftkey fra Google Play hvis du ønsker at bruge dette tastatur.

We want OnePlus customers to enjoy all the fun of faster, easier typing from a keyboard that learns from them,” said Eric Collins, SwiftKey’s head of distribution. “It’s our mission to make it easier for everyone to type and communicate on mobile, and we’re proud to partner with an industry disruptor to bring our innovative smart keyboard to more people around the world.

Swiftkey er, sammen med Sony´s Xperia tastatur som f.eks ses på Sony Xperia Z3 og Sony Xperia M2 Aqua, iøvrigt også et af mine foretrukne tastaturer og er du ikke bekendt med Swiftkey skulle du give det en chance og installere det via Google Play.

Swiftkey har siden juni 2014 været gratis at hente.

Skriv kommentar
account_circle
email