Swiftkey tastaturet kan nu hentes gratis – prøv det nu

thumb swiftkey-android

Verdens bedste tastatur til Android kan nu hentes ganske gratis.

En af de fordele der er ved Android frem for iOS (det nye iOS har understøttelse af tredjeparts-apps) er at vi kan bestemme hvilke applikationer der skal bruges som standard apps, hvilket betyder at hvis du er utilfreds med den SMS-app eller det tastatur din mobil eller tablet er født med, så finder du bare et andet istedet for og bruger dette.

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, som Android kan

Især vores tastatur bruger vi meget, og derfor er det glædeligt at vi kan berette at hvad jeg selv mener er verdens bedste tastatur til Android, Swiftkey, nu kan erhverves helt uden beregning via Google Play.

Swiftkey byder på mange muligheder både i udseende og layout, og noget der for mig (da jeg var ny Swiftkey bruger) virkede rigtig godt var muligheden for at få scannet de ord jeg oftest brugte f.eks i mine mails mm.

 – Ny dansk tastatur til mænd med tykke fingre

Swiftkey guider dig selv igennem installations-processen og sørger for at du for downloadet dansk sprog osv, men har du problemer kan du smide en kommentar eller bruge vores forum.

Vi kan ihvertfald anbefale at du tjekker det populære tastatur ud.

Husk:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Vi er selvfølgelig osse på Twitter.

Kilde: Bosse

(16) kommentarer
 1. Jeg har Swiftkey, på min htc one x,men der er ikke farver på mine “smileys/emoji”kan der gøres noget ved det. 🙁

   1. Hej igen, har prøvet det nu og det virker så ikke for mig da der ingen enter tast er og heller ikke de pile taster der er på billedet her over.Derudover er ordbogen mangelfuld og kunne ikke aktivere tast bevægelse? Hmm måske fordi det er gratis version?
    Okay så er det prøvet og ok kunne vælge nogle bedre farver en Sonys kedlige hvide tastur.

    Hilsen Jesper

    1. Jesper du skal selv tilføje pile inde i dine indstillinger. Der finder du osse en masse andre muligheder.

  1. Jeg er faktisk stor fan af netop Sony’s tastatur som nok (efter min mening) er det bedste tastatur der kommer som standard i et produkt og som iøvrigt også kan hentes gratis på Google play. Det at SwiftKey er bedre er helt individuelt, og hvad der virker for mig er ikke sikkert at det virker for dig. Sony giver også mulighed for at anvende din skrive stil men understøtter ikke piltaster.

Skriv kommentar
account_circle
email