Nyt dansk-udviklet keyboard til Android til mænd med store fingre

Atter en dansk Android app har set dagens lys, denne gang et meget spændende tastatur som gør brug af accelerometeret og gyroscopet i din mobil.

Ældre Android mobiler har kun førstnævnte af overstående, det kan godt gøre keyboardet lidt mere besværligt at arbejde med tror jeg. Jeg har ikke haft muligheden for at prøve det af i Ny_dansk_keyboard_app_til_Android_3praksis på en ældre mobil, men jeg er dog ret sikker på at det er beregnet til mobiler som Samsung Galaxy S 2, LG Optimus 2X, HTC EVO 3D, eller HTC Sensation osv…

Ideén er klart en vinder. Et simpelt keyboard med store taster. Især jeg, har klaget min nød i flere af mine anmeldelser, over at jeg havde svært ved at skrive på mobilerne efter de besluttede sig for at de skulle være i 16/10 i stedet for 16/9 format. med dette nye danske keyboard er det ihvertfald nemmere at ramme tasterne….

Konceptet går ud på at du bruger sencorerne i mobilen. Det vil sige at hvis du hælder lidt til den ene side kommer der nogle taster frem, og hælder du lidt til den anden side kommer resten af det danske alfabet frem.

Da sencorerne er meget følsomme vil jeg skyde på at du skal bruge nogle timer på at lære at bruge det ordentligt. Jeg har hurtigt leget m,ed det i 20 minutter, og det går allerede meget nemmere nu end da jeg første gang åbnede Maxikeys (navnet)

Indtil videre er app´en gratis, og du kan installere den ved at trykke her, og derefter installere det danske tastatur her. (du skal have begge dele installeret).

Du skal tillade installation af apk filer ved at trykke menu – indstillinger – programmer – sæt hak ved ukendte kilder.

For at aktivere det Maxikeys skal du vælge det under sprog og tastatur.

Du kan læse mere og downloade via Maxikeys hjemmeside.

Link til Youtube

(4) kommentarer
  1. Enig..det skriver jeg også i artiklen. Er dog ved at have godt fat om det synes jeg, men det kræver lidt øvelse…især hvis det er en sensitiv mobillos 🙂

  2. Skal lige siges at det kræver lidt tilvænning – jeg mener at skulle “hælde” telefonen fra side til side for at bruge hele tastaturet – man har man først lært det er det genialt til os med store fingre 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email