Få notifikationer på din lockscreen med Snapdragon Glance

thumb Snapdragon Glance app Android

Snapdragon Glance er en ny gratis app til Android der giver dig gode muligheder for at tilgå dine kontakter, indgående mails og SMS osv, via din locksreen.

Bemærk: For at bruge denne app kræver det at du har en Android smartphone med en Snapdragon chip, og det kræver ydermere at du først installerer Snapdragon Batteryguru app.

Qualcomm, som står bag de populære Snapdragon chips, er klar med atter en applikation til Snapdragon baserede Android smartphones, nemlig Snapdragon Glance.

Meningen med Snapdragon Glance er at den via din locksreen kan give dig en bunke af informationer som f.eks vejrudsigten, indgående opkald og SMS, samt mails og genveje til applikationer og kontakter. Nederst i venstre hjørne kan du tilgå kameraet.

 – Widgetzoid test (masser af widgets)

App`en publiceret den 7. februar 2014 og er pt i beta (10/2 – 2014), vi har hurtigt af prøvet den på Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z1 Compact, LG G2, og Sony Xperia Z1 og umiddelbart virker den stabil og brugerfladen er nem at finde rundt i. Det eneste der lige skulle være er at den en gang imellem viser din normale locksreen før den hopper til den nye.

 – Widgetlocker test (widgets til din lockscreen)

Du kan selv bestemme baggrund og også hvad der skal vises på din locksreen. Trykker du på “Hjem” kommer du hjem (doh).

Du skal først installere denne her app, og bagefter Snapdragon Glance via Google Play før den virker.

Er du en af dem der mangler notifikationer på din låseskærm så tjek den ud.

Snapdragon-Glance-widgets

Snapdragon-Glance-vejr

(5) kommentarer
        1. Efter opdatering til 4.4.2 virker det fint (: .. og jeg fik opdateret en rooted tlf uden problemer og uden forberedelser (: wuhu.

          1. Jeg har endnu ikke modtaget kitkat, kan du sende mig et screenshot jeg kan bruge i en artikel? Det skal være under indstillinger og om telefonen så man kan se at den er opdateret. Er det via pc suite eller ota? Hvis du har tid (og jeg må bruge dig som kilde) så kan du nappe mig via “kontakt Chefredaktør” nederst her på siden. Kører det godt med kitkat ellers?

Skriv kommentar
account_circle
email