Hvornår bliver Sony Xperia Z og Xperia Tablet Z tilgængelig

Sony-Xperia-tablet-Z

Sony siger hej fra MWC i Barcelona, ikke med så mange nye produkter, men med at lancere Sony Xperia Tablet Z globalt i andet kvartal, og have en købsdato i Danmark for Xperia Z

Sony havde ikke så meget nyt på tapetet til årets MWC, ud over en gen-relancering af deres Sony Xperia Tablet Z.

 – Sony lancerer Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z bliver lanceret globalt i andet kvartal 2013, der er ingen specifiike datoer om hvornår den forventes på de danske butikshylder.

Xperia Tablet Z er vand og støvafvisende, og Sony kalder den “verdens tyndeste 10″ LTE tablet”, samt “verdens mest vandafvisende tablet”, og vi giver dem ret i begge dele.

Inde under huden sidder Qualcomms quadcore 1,5 GHz Snapdragon S4 processor, 2 GB RAM, og 10,1″ skærmen har en opløsning på 1920 x 1200 pixels.

Sony skriver bla. dette i pressemeddelsen om Xperia Tablet Z:

Xperia Tablet Z indeholder kort sagt alt det bedste fra Sony. Med en 10.1” Reality Display, som drives af Mobile BRAVIA® Engine 2, knyttes Sony’s lange TV-ekspertise til smartphonen og leverer en fordybende visningsoplevelse med super skarphed og klarhed. Smartphonen deler evner med Sony’s kameraer og indeholder et 8MP kamera med ”Exmor R til mobiler” og et 2MP HD frontkamera, der giver de bedste billeder uanset betingelserne.

Sony’s S-Force Front Surround 3D og Clear Audio+ mode giver en sublim lydkvalitet, og den innovative brug af to indbyggede højttalere med fire lydudgange i hvert hjørne sikrer en fantastisk lyd, uanset hvordan den holdes. 
Xperia Tablet Z indeholder også det nye STAMINA batteri Mode, som kan forbedre standby-tiden. WiFi-udgaven af Xperia Tablet Z tilbyder en lagerplads på op til 64 GB med et valgfrit SD-kort. 

Xperia Tablet Z er storebroderen til Sony`s mest omtalte smartphone nogensinde, Xperia Z. 

 – Xperia Z – ny smartphone fra Sony

Vi har haft Xperia smartphonen en 14 dages tid her på redaktionen, og du kan læse testen af Sony Xperia Z her.

Sony skriver at Xperia Z kan købes i de danske butikker fra den 15. marts 2013, og det bliver spændende at se om den kan holde stand mod den netop lancerede HTC One og den billige LG Optimus G, for ikke at snakke om den kommende Samsung Galaxy S 4 

(6) kommentarer
  1. Jeg tager telefonen of tablet tak.
    ville have taget en surface pro, men heller denne
    Sexy tablet og så en god bærbar ved siden af 😛

  2. Den er virkelig lækker 🙂 Men ja det bliver spændende at se om Sony kan holde stand imod de “store” smartphone producenter 😛

Skriv kommentar
account_circle
email